ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ Ή ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ; ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ


Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στο θεραπευτήριο Υγεία μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Η σύζυγός του Ελπίδα, τον μετέφερε στο νοσοκομείο μετά από την αδιαθεσία που ένιωσε. Ήταν όντως αδιαθεσία ή έρχεται κάτι μεγάλο που τον έκανε να… τραπεί σε φυγή και να “κρυφτεί”; Τα όσα ακούγονται για εκείνον το τελευταίο διάστημα, σίγουρα δεν είναι και τα καλύτερα νέα, με τον ίδιο στέλνοντας “προληπτικό εξώδικο” και δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να ξεσπάσει.

Χθες το βράδυ, η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Σήμερα, όπως μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεσα από την εκπομπή της «οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να μείνει το βράδυ εκεί. Σήμερα το πρωί περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Θα κρίνουν αν θα πάρει σήμερα εξιτήριο ή αν θα μείνει άλλη μια μέρα μέσα στο νοσοκομείο».

Πηγή >> https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9c%ce%a0%ce%97%ce%9a%ce%95-%ce%9d%ce%91-%ce%9a%ce%a1%ce%a5%ce%a6%ce%a4%ce%95%ce%99-%ce%9d%ce%91-%ce%95%ce%9e%ce%99%ce%9b%ce%95%ce%a9%ce%98%ce%95%ce%99-%ce%89-%ce%9d%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%91%ce%a4/


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from makeleio

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%c...