Home ΗΠΑ Τράμπ στη δικογραφία του για τη δίκη του: «Είμαι ακόμη Πρόεδρος κι ο Μπάιντεν, που έκλεψε την εκλογές, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ»

Τράμπ στη δικογραφία του για τη δίκη του: «Είμαι ακόμη Πρόεδρος κι ο Μπάιντεν, που έκλεψε την εκλογές, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ»

by _
0 comment 305 views

Τράμπ στη δικογραφία του για τη δίκη του: «Είμαι ακόμη Πρόεδρος κι ο Μπάιντεν, που έκλεψε την εκλογές, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ»

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το σάιτ Raw Story:

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αναφέρθηκε ότι ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχασε τη νομική του ομάδα όταν διαφωνούσαν για την αμυντική στρατηγική. Η παλιά ομάδα ήθελε να επικεντρωθεί στο επιχείρημα της «συνταγματικότητος», το οποίο λέει ότι ο Τραμπ δεν μπορεί να κατηγορηθεί επειδή δεν είναι πλέον στο αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ. Αντ ‘αυτού, ο Τραμπ θέλει να υποστηρίξει ότι είναι αθώος επειδή κέρδισε τις εκλογές του 2020!!!

Η δικογραφία που υπέβαλε η νομική ομάδα του Trump την Τρίτη υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος Joe Biden δεν εκλέχθηκε νόμιμα ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ολόκληρη η δικογραφία δεν περιγράφει ποτέ τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρώην πρόεδρο.

Τον περιγράφει ξανά και ξανά ως 45ον πρόεδρον, σαν να είναι ακόμα πρόεδρος. Δεν τον περιγράφουν ποτέ ως πρώην ή προηγούμενο πρόεδρο. Προφανώς, πιστεύει ότι εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος.

Η δικογραφία υποστηρίζει ότι τα αποτελέσματα των εκλογών που “ψήφισαν” δήθεν τον Μπάιντεν πρόεδρο, υποστηρίζει ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι «ύποπτα».

Υποστηρίζει ότι όταν ο Πρόεδρος Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του την ημέρα της επίθεσης στο Καπιτώλιο ότι κέρδισε πραγματικά τις εκλογές με συντριπτική νίκη, ισχυρίζονται στην δικογραφία τους σήμερα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να λένε ότι είναι ψευδές αυτό.

Αυτή ισχυρίζεται ότι ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε τις εκλογές και ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν είναι πραγματικά ο νέος πρόεδρος. ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ αφού τις έκλεψε, και ο Τραμπ είναι ο νόμιμος πρόεδρος.

Αυτό θα είναι μέρος της υπεράσπισής του στη δίκη για την κατηγορία του που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για τη μεγάλη ΚΛΟΠΗ των Εκλογών των ΗΠΑ από τον Μπάιντεν, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»…

________

-με πληροφορίες από >> https://www.rawstory.com/trump-impeachment-brief-republicans-trouble

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr