Home ΚΟΣΜΟΣ Γερμανικό δικαστήριο αποφαίνεται ότι τα lockdown COVID-19 είναι αντισυνταγματικά! Πορτογαλικό εφετείο: Είναι παράνομο να τεθούν άτομα σε καραντίνα βάσει μόνο των τεστ PCR.

Γερμανικό δικαστήριο αποφαίνεται ότι τα lockdown COVID-19 είναι αντισυνταγματικά! Πορτογαλικό εφετείο: Είναι παράνομο να τεθούν άτομα σε καραντίνα βάσει μόνο των τεστ PCR.

by _
0 comment 341 views

Γερμανικό δικαστήριο αποφαίνεται ότι τα lockdown COVID-19 είναι αντισυνταγματικά! Πορτογαλικό εφετείο: Είναι παράνομο να τεθούν άτομα σε καραντίνα βάσει μόνο των τεστ PCR.


Ένα γερμανικό δικαστήριο με απόφαση ορόσημο δήλωσε ότι τα lockdown COVID-19 που επέβαλε η κυβέρνηση είναι αντισυνταγματικά.

Το εαρινό “κλείδωμα” της Θουριγγίας ήταν «καταστροφικά λανθασμένη πολιτική απόφαση με δραματικές συνέπειες για σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε το δικαστήριο, αιτιολογώντας την απόφασή του.

Γερμανικό περιφερειακό δικαστήριο δήλωσε ότι το αυστηρό κλείδωμα που επέβαλε η κυβέρνηση του κεντρικού κράτους της Θουριγγίας την περασμένη άνοιξη είναι αντισυνταγματικό, καθώς αθώωσε ένα πρόσωπο που κατηγορείται ότι το παραβίασε.

Η υπόθεση αφορούσε έναν άνδρα που παραβίασε τους αυστηρούς γερμανικούς κανόνες κλειδώματος γιορτάζοντας τα γενέθλιά του με τους φίλους του.

Το περιφερειακό δικαστήριο στην πόλη της Βαϊμάρης δεν αθώωσε μόνο τον κατηγορούμενο, αλλά δήλωσε επίσης ότι οι ίδιες οι αρχές παραβίασαν τους βασικούς νόμους της Γερμανίας.

Το εαρινό κλείδωμα της Θουριγγίας ήταν «καταστροφικά λανθασμένη πολιτική απόφαση με δραματικές συνέπειες για σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε το δικαστήριο, αιτιολογώντας την απόφασή του.

Ήταν αυτός ο κανονισμός που παραβίασε ένας ντόπιος διοργανώνοντας ένα πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν επτά φίλοι του.

Ωστόσο, ο δικαστής είπε ότι η ίδια η περιφερειακή κυβέρνηση παραβίασε την «απαραβίαστα εγγυημένη ανθρώπινη αξιοπρέπεια» που κατοχυρώθηκε από το άρθρο 1 του βασικού νόμου της Γερμανίας, επιβάλλοντας τέτοιους περιορισμούς.

Νωρίτερα τον Ιαν. του 2021, ένας Αμερικανός ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι οι περιορισμοί του κορανοϊού στην Πενσυλβανία ήταν αντισυνταγματικοί.

Οι περιορισμοί πανδημίας του κυβερνήτη της Πενσυλβανίας Tom Wolf -που απαιτούσαν από τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι τους, έθεσαν όρια μεγέθους στις συγκεντρώσεις και διέταξαν να κλείσουν οι επιχειρήσεις «που δεν διατηρούν τη ζωή τους»– είναι αντισυνταγματικοί, αποφάσισε ο δικαστικός δικαστής των ΗΠΑ William Stickman IV.

Πέρυσι, όπως ανέφερε η GreatGameIndia, ένα πορτογαλικό εφετείο είχε αποφανθεί ότι οι εξετάσεις PCR είναι αναξιόπιστες και ότι είναι παράνομο να τεθούν άτομα σε καραντίνα με βάση μόνο τα τεστ PCR.

Και μόλις πρόσφατα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) άλλαξε τα κριτήρια εξέτασης PCR του, για να συγκαλύψει τα ψευδώς θετικά, και προειδοποίησε τους ειδικούς να μην βασίζονται αποκλειστικά στα αποτελέσματα ενος τεστ PCR για την ανίχνευση του κορωνοϊού.

___________

Πηγή >> https://humansarefree.com/2021/01/german-court-rules-that-covid-19-lockdowns-are-unconstitutional.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr