Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ιδού η μεγάλη Ελληνίδα γιατρός που αποδόμησε την όλη απάτη του…AIDS!!!  «Δεν αποκαλύφθηκε ΠΟΤΕ το HIV»!!!

Ιδού η μεγάλη Ελληνίδα γιατρός που αποδόμησε την όλη απάτη του…AIDS!!!  «Δεν αποκαλύφθηκε ΠΟΤΕ το HIV»!!!

by _
0 comment 479 views

Ιδού η μεγάλη Ελληνίδα γιατρός που αποδόμησε την όλη απάτη του…AIDS!!!  «Δεν αποκαλύφθηκε ΠΟΤΕ το HIV»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Feb. 2021, 17:52, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η Ελένη Παπαδοπούλου-Ελεοπούλου (Eleni Papadopulos-Eleopulos) είναι ιατρική φυσικός με έδρα στο Royal Perth Hospital της Αυστραλίας και ηγέτιδα του ομίλου Perth.

Η Ελένη μιλάει και αποκαλύπτει εδώ και χρόνια το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι ο HIV απομονώθηκε ποτέ σωστά, ότι μεταδίδεται σεξουαλικά ή / και ότι προκαλεί το AIDS!!! Για να αποδείξετε την ύπαρξη ενός ρετροϊού όπως ο HIV, πρέπει να τον απομονώσετε. Πρέπει να αποκτήσετε σωματίδια από τον ιό και να τα διαχωρίσετε από οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα λεγόταν καθαρά απομονωμένος ιός. Αυτό, ωστόσο, δεν έχει συμβεί ποτέ στην περίπτωση του ιού HIV και αυτό το έχει αποδείξει διαχρονικά η κα Ελένη και η ομάδα της.

Και μιας και μιλάμε για…απομόνωση, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!, διότι σε αυτό αποδειχνύεται ότι ούτε ο δήθεν…«κορωνοϊός» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, κι η αδυναμία απομόνωσής του σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο ιός υπάρχει καν διότι, εν ταύτη περιπτώσει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΣΟΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΠΟΣΟΤΗΤΑ…ΜΗΔΕΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Το δε παράδοξο σχετικά με όλα αυτά βρίσκεται στο άρθρο μας με τίτλο Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!, όπου σας είχαμε αποκαλύψει πριν δύο μήνες πως οι πρώτοι πολίτες της Αυστραλίας που είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ξαφνικά, αρχίσαν να βγαίνουν θετικοί με τον ιον…HIV (AIDS)!!!

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΓΡΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ AIDS, ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΤΟ ΌΛΟ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»!!! ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ’ ΕΞΟΧΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΤΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΟ “AIDS῾Η κα ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδω, διότι οι επιστήμονες του κόμσου ΔΕΝ ξέρουν ακόμη τι είναι αυτό που προκαλεί το δήθεν AIDS. Σε μια συνέντευξη από το 2012, η κα Ελένη είπε επ ᾽αυτού…

«Για να πούμε ότι μια ασθένεια προκαλείται από έναν παράγοντα, πρέπει πρώτα να αποδείξετε ότι η ασθένεια υπάρχει. Η ομάδα μου, η Ομάδα του Περθ (THE PERTH GROUP), διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιος παράγων».

Είναι ένα ευρέως γνωστό “γεγονός” ότι το 1983, η ομάδα του Δρ Luc Montagnier στο Ινστιτούτο Pasteur στο Παρίσι “ανακάλυψε” το HIV ‑ 1. Κι όμως και σύμφωνα με τις έρευνες της κας Ελένης και της ομάδος της, ο Δρ Luc Montagnier είπε το 1993 ότι ο ιος HIV μπορεί να είναι εντελώς…καλοηθής. Παραδέχτηκε επίσης το 1997 ότι αυτό που ονόμασε ο ίδιος πρωτεΐνες HIV προς εξέτασιν, δεν είχε σωματίδια που να μοιάζουν με ιό!!! Έτσι οι πρωτεΐνες που βρίσκονται στα κιτ δοκιμής-HIV δεν είναι καν πρωτεΐνες HIV.



Έχει επίσης αποκαλύψει διαχρονικά η κα Ελένη Παπαδοπούλου-Ελεοπούλου ότι αυτό που νομίζαμε χρόνια ότι είχαν «κολήσει» οι Αφρικανοί στις ζούγκλες της Αφρικής, δηλαδή, το “AIDS”, δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια την…ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ!!!

Δείτε τώρα δύο συνεντεύξεις όπου αποκαλύπτει όλα αυτά τα συγκονιστικά η κα Ελένη….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr