Home ΗΠΑ Δεν δέχονται όλοι ό,τι πουν οι “ειδικοί” – Διέκοψαν τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Λος Άντζελες

Δεν δέχονται όλοι ό,τι πουν οι “ειδικοί” – Διέκοψαν τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Λος Άντζελες

by _
0 comment 184 views

Δεν δέχονται όλοι ό,τι πουν οι “ειδικοί” – Διέκοψαν τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στο Λος Άντζελες


Σε μια πολιτεία όπου κυριαρχούν οι Δημοκρατικοί…

Αμερικανοί που αντιδρούν στον μαζικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού διέκοψαν, έστω και προσωρινά, τη λειτουργία ενός κέντρου που χορηγούσε εμβόλια κατά του κορωνοϊού στο Λος Άντζελες, όπως μετέδωσαν αργά χθες αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι διαδηλωτές, που κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα κατά των εμβολίων και υπέρ της άρσης των περιοριστικών μέτρων, συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του κέντρου εμβολιασμών, στο Dodger Stadium, ένα από τα σημαντικότερα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο έκλεισαν τις εγκαταστάσεις», ανέφερε στο Twitter ο Μίκελ Τζόλετ, χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το κέντρο έκλεισε για σχεδόν μία ώρα, ανέφεραν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, αλλά η αστυνομία του Λος Άντζελες διέψευσε ότι είχε κλείσει το κέντρο και διαβεβαίωσε ότι θα διανεμηθούν τα εμβόλια.

Οι ΗΠΑ μετρούν τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού και θανάτων λόγω της Covid-19 στον κόσμο. Πάνω από 26 εκατ. άνθρωποι έχουν μολυνθεί στη χώρα και 439.000 έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει υποσχεθεί ότι θα επιταχυνθεί η εκστρατεία εμβολιασμού, με 100 εκατ. δόσεις να χορηγούνται μέσα στις πρώτες 100 ημέρες της θητείας του.

Η κομητεία του Λος Άντζελες εμβολιάζει επί του παρόντος μόνο τους εργαζομένους των υπηρεσιών υγείας που είναι στην πρώτη γραμμή και τους πολίτες άνω των 65 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/nations-largest-vaccination-site-in-la-briefly-shut-down-amid-protest-against-covid-19-immunization-campaign-videos/

https://www.el.gr/ygeia/den-dechontai-oloi-oti-poyn-oi-eidikoi/?fbclid=IwAR39F5uE06xcWVl3_QFYXkmvK1RpM8wAwDnnyYDBWLESCeLd_zap8c-LNPc

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr