Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!

Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!

by _
0 comment 595 views

Photo Credit: Jeff Gritchen/MediaNews Group/Orange County Register/Getty

Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Φεβ. 2021, 13:41, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουμε γράψει πολλά αποκαλυπτικά άρθρο για το γεγονός πως ο δήθεν «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ KAN, αλλά αυτό που υπάρχει είναι ένα δολιότατο σχέδιο της ελίτ για τη υποδούλωση της ανθρωπότητος υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! Π.χ., προτού διαβάσετε το εξής διαφωτιστικό για το ίδιο θέμα άρθρο, διαβάστε πρώτα τα δύο παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε….

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά παραδέχεται πως ο «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ!!! Το CDC δήλωσε ότι ο κορωνοϊός (COVID-19) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ]


Οι πληροφορίες του ακόλουθου άρθρο μας προέρχονται από τον μεγάλο δημοσιογράφο Τζον Ράποπορτ (Jon Rappoport). Είναι ο συγγραφέας τριών “εκρηκτικών” βιβλίων, THE MATRIX REVEALED, EXIT FROM THE MATRIX και POWER OUTSIDE THE MATRIX.  Ο Jon ήταν υποψήφιος για μια έδρα του Κογκρέσου των ΗΠΑ της 29ης Περιφέρειας της Καλιφόρνια. Διατηρεί μια συμβουλευτική πρακτική για ιδιώτες πελάτες, σκοπός της οποίας είναι η επέκταση της προσωπικής δημιουργικής δύναμης του ατόμου. 
Υποψήφιος για βραβείο Pulitzer, εργάστηκε ως ερευνητικός δημοσιογράφος για 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική και την υγεία για την εκπομπή Healthwatch του μεγάλου αμερικανικού καναλιού CBS (έχει και το δικό του περιοδικό), το LA Weekly, το Spin Magazine, το Stern και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Ο Jon έχει δώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και τη δημιουργική δύναμη σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο.

-από τον Jon Rappoport / 26 Ιανουαρίου 2021

Μπορείτε να δείτε το έργο της Christine Massey στην ιστοσελίδα της, fluoridefreepeel.ca (επίσης, twitter: [1]). Αξίζει τις ευχαριστίες του κάθε σκεπτόμενου ατόμου εκεί έξω!

Παραθέτοντας την κα Massey [2]: «Εγώ (CM), μαζί με ορισμένους ανώνυμους βοηθούς, υπέβαλα αιτήματα σύμφωνα με τον Νόμο περι Ελευθερίας της Πληροφορήσεως σε διάφορα καναδικά ιδρύματα που αναζητούν αρχεία που περιγράφουν την απομόνωση του «SARS-COV-2» (του, δηλαδή, φερόμενου «ιού COVID-19» ή «κορωνοϊού») από μη τροποποιημένο δείγμα που ελήφθη από ασθενή με την συγκεκριμένη νόσο.

«Τα αιτήματά μου διατυπώθηκαν εσκεμμένα για να εξαλείψουν τους δόλιους, παράλογους και μη επιστημονικούς ισχυρισμούς ότι έχουν «απομονωθεί SARS-COV-2» [στα εργαστήρια], εκ του οποίου υπάρχουν πολλά…»

“Τα αιτήματά μου δεν περιορίζονταν σε αρχεία απομόνωσης που εκτελέστηκαν από το αντίστοιχο ίδρυμα και δεν περιορίζονταν σε εγγραφές που είχαν συνταχθεί από το αντίστοιχο ίδρυμα, αλλά ήταν ανοιχτά σε αρχεία απομόνωσης που πραγματοποιήθηκαν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη.

“Οι συνάδελφοι σε πολλές άλλες χώρες έλαβαν απαντήσεις στα ίδια και παρόμοια αιτήματα πληροφοριών από δεκάδες επιπλέον ιδρύματα.”

«Από τις 22 Ιανουαρίου 2021, 46 ιδρύματα και γραφεία ανταποκρίθηκαν στα εν λόγω αιτήματα. Κάθε ίδρυμα απέτυχε να παράσχει, ή να αναφέρει, έστω ένα αρχείο που να περιγράφει την πραγματική απομόνωση οποιουδήποτε «SARS-COV-2» από δείγμα ασθενούς από οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον πλανήτη, ποτέ ».

Ακολουθεί μια τυπική απάντηση σε ένα αίτημα Massey, από το Υπουργείο Υγείας του Οντάριο. Η απάντηση έφτασε μετά από τέσσερις μήνες: «Αυτό είναι για να σας ενημερώσουμε ότι δεν εντοπίστηκαν αρχεία απόκρισης. Διεξήχθη μια λογική έρευνα του υπουργείου και δεν βρέθηκαν αρχεία απόκρισης. Ο Δρ David C. Williams, Διευθυντής Ιατρικού Τμήματος Υγείας, έχει την ευθύνη για την απόφαση αυτή.»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ που υποδεικνύουν ότι το SARS-CoV-2 απομονώθηκε. Το «απομονωμένο» σημαίνει «διαχωρισμένο από άλλο υλικό». Σημαίνει “βρήκαμε πραγματικά τον ιό και μπορούσαμε να τον εντοπίσουμε.”

Η πραγματική απομόνωση σημαίνει ότι ο ιός…ΥΠΑΡΧΕΙ. Η δε αδυναμία απομόνωσής του σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο ιός υπάρχει καν!!!



Όταν, όπως δείχνει η Massey, 46 ξεχωριστά κρατικές υπηρεσίες λένε το ίδιο πράγμα – «δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία απομόνωσης» – δεν είναι πλέον απορίας ἄξιον αυτό το πράγμα. Εϊναι όλοφάνερον ὄτι έχουμε να κάνουνε με μια ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ!!!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αδιάκοπη έρευνα της Κριστίν Μάσεϊ έχει αποδείξει ότι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ πραγματική απομόνωση του ιού!!!

Για περισσότερα έγγραφα για του λόγου το αληθές, πατήστε εδώ.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…


ΠΗΓΕΣ:

[1] https://twitter.com/ChrisMasseyFOIs

[2] https://www.fluoridefreepeel.ca/foi-reveals-ontario-ministry-of-health-has-no-record-of-sars-cov-2-isolation-by-anyone-anywhere-ever/

[3] https://twitter.com/jonrappoport/status/1339769925402038273

[4] https://www.youtube.com/watch?v=R6-8VRGvNtQ

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ >> https://blog.nomorefakenews.com/2021/01/26/sars-cov-2-has-not-been-proven-to-exist-shocking/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr