Home Greek News Έλληνας ψαράς έκανε αυτό που δεν τολμάει η κυβέρνηση – Πέταξε στεφάνι στα Ίμια τιμώντας τους πεσόντες ήρωες (βίντεο)

Έλληνας ψαράς έκανε αυτό που δεν τολμάει η κυβέρνηση – Πέταξε στεφάνι στα Ίμια τιμώντας τους πεσόντες ήρωες (βίντεο)

by _
0 comment 260 views

Έλληνας ψαράς έκανε αυτό που δεν τολμάει η κυβέρνηση – Πέταξε στεφάνι στα Ίμια τιμώντας τους πεσόντες ήρωες (βίντεο)


Ένας Έλληνας ψαράς, ο καπετάν Νικόλας βρέθηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή πλησίον των Ιμίων όπου απέτισε φόρο τιμής στους αδικοχαμένους ήρωες πιλότους του ελικοπτέρου ΠΝ-21 τον υποπλοίαρχο Χ. Καραθανάση, τον υποπλοίαρχο Π. Βλαχάκο και τον αρχικελευστή Ε. Γιαλοψό, την ώρα που η κυβέρνηση δεν τολμά να βγάλει ούτε μία επίσημη ανακοίνωση για να μην δυσαρεστήσει τους Τούρκους.

Ο καπετάν Νικόλας πέταξε στεφάνι στη θάλασσα για να τιμήσει τους πεσόντες ήρωες του έθνους που χάθηκαν το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου του 1996 και οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα. Φυσικά κανένα φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ δεν το έχει αναφέρει, καθώς υπάρχει σαφής εντολή να «θαφτεί» το ζήτημα ενόψει διερευνητικών παράδοσης εθνικής κυριαρχίας με την Τουρκία.

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτηση στο twitter ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος υπουργός Άμυνας που κατέθετε κάθε χρόνο στεφάνι στα Ίμια.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/959188_ellinas-psaras-ekane-ayto-poy-den-tolmaei-i-kyvernisi-petaxe 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr