Η κυβέρνηση ζήτησε να «παρεμβαίνει» στα κινητά μας! – Ειρωνεύτηκε τους εστιάτορες ο Α.Γεωργιάδης


Η κυβέρνηση ζήτησε να «παρεμβαίνει» στα κινητά μας! – Ειρωνεύτηκε τους εστιάτορες ο Α.Γεωργιάδης


Σε μία κυνική ανακοίνωση προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί. 

Ο υπουργός δήλωσε πως η κυβέρνηση ήθελε να μπει «κόφτης» στα SMS, όμως οι εταιρείες ήταν αυτές που είπαν το «όχι».

Συγκεκριμένα οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας το αρνήθηκαν αφού είναι υποχρεωμένες να προστατεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα θα υπήρχε κίνδυνος για αγωγές από τους χρήστες.

Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τα αυξημένα κρούσματα και τις μεταλλάξεις για να επιβάλλει ακόμη πιο αυστηρά μέτρα.

Ειρωνείες προς τους εστιάτορες

Καλούμενος να σχολιάσει την κίνηση των απελπισμένων επιχειρηματιών από όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίοι αποφάσισαν να παραδώσουν τα κλειδιά των εστιατορίων τους στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, δεν δίστασε να τους ειρωνευτεί.

«Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την παίρνω. Την παραλαμβάνω εγώ. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα ότι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτέα προκαταβολή και το κράτος του πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί ότι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμπεριφοράς δεν μου αρέσει» απάντησε ο Γεωργιάδης.

Δείτε όσα είπε: 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/elliniki-polit...