Home ΚΟΣΜΟΣ Πήγαν να αποτεφρώσουν τη μάνα της ζωντανή: Πριν τη βάλουν στον φούρνο, είδε να κουνιέται η μάσκα

Πήγαν να αποτεφρώσουν τη μάνα της ζωντανή: Πριν τη βάλουν στον φούρνο, είδε να κουνιέται η μάσκα

by _
0 comment 146 views

Πήγαν να αποτεφρώσουν τη μάνα της ζωντανή: Πριν τη βάλουν στον φούρνο, είδε να κουνιέται η μάσκα


Στις 24 Γενάρη μια γυναίκα από τη Ρεσιστένσια της Αργεντινής τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι μια κλινική στην περιοχή πέρασε την 84χρονη μητέρα της για νεκρή και την έστειλε στο κρεματόριο να αποτεφρωθεί.

Η 54χρονη είχε μεταφέρει τη μάνα της στο νοσοκομείο την προηγούμενη ημέρα γιατί η 84χρονη δεν ένιωθε καλά.

Οι γιατροί έβαλαν την ηλικιωμένη γυναίκα στην εντατική μονάδα, όμως την επομένη που η κόρη της πήγε να την επισκεφτεί της είπαν ότι πέθανε.

Το γραφείο τελετών μετέφερε τη σορό της 84χρονης στο τοπικό κρεματόριο για να αποτεφρωθεί.

Εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία κορονοϊού, η νεκρή είχε τοποθετηθεί σε φορείο προστατευμένο με γυάλινο καπάκι και της είχαν φορέσει μάσκα.

Η κόρη της είχε στη διάθεσή της μόλις μια ώρα για να την αποχαιρετήσει. Όμως λίγο πριν οι υπεύθυνοι πάρουν τη σορό για να την αποτεφρώσουν, η 54χρονη είδε τη μάσκα της μητέρας της να κουνιέται πίσω από το τζάμι.

Η 84χρονη ήταν ακόμη ζωντανή και ανέπνεε ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Η κόρη της ηλικιωμένης αμέσως ενημέρωσε το νοσοκομείο που έστειλε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα ξανά για νοσηλεία.

«Εκεί διαπιστώθηκε ότι η 84χρονη ζούσε ακόμη και μέχρι και την Τρίτη νοσηλευόταν με πολύ χαμηλές ζωτικές ενδείξεις» ανέφερε ο αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο:

 

https://sputniknews.gr/viral/202101289506018-pigan-na-apotefrosoun-ti-mana-tis-zontani-prin-ti-valoun-ston-fourno-eide-na-kounietai-i-maska/?fbclid=IwAR1Ec182wNZYX9w25nYwucOohAuf2ZjqLAufscBveZKszCdhYu5mriHQToA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr