53 Νεκροί στο Γιβραλτάρ μέσα σε μόλις 10 ημέρες μετά την έναρξη του πειραματικού εμβολίου Pfizer. Εχει μόνο…30.000 κατοίκους…


53 Νεκροί στο Γιβραλτάρ μέσα σε 10 ημέρες μετά την έναρξη του πειραματικού εμβολίου Pfizer

από τον Brian Shilhavy
Συντάκτης, Health Impact News


Το Γιβραλτάρ είναι βρετανική αποικία στο νότιο άκρο της Ιβηρικής χερσονήσου που συνδέεται με τη χώρα της Ισπανίας. Ο πληθυσμός της είναι πάνω από 30.000 άνθρωποι και είναι γνωστό για τον τεράστιο «βράχο», τον «βράχο του Γιβραλτάρ».

Έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου κάτοικοι στο Γιβραλτάρ, δηλώνοντας ότι 53 άτομα έχουν πεθάνει μέσα σε 10 ημέρες αμέσως μετά την έναρξη των ενέσεων του εμβολίου Pfizer mRNA COVID, και το έχουν αποκαλέσει «σφαγή».

Οι τοπικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης επιβεβαιώνουν τους θανάτους, αλλά τους έχουν φορτώσει στο «COVID» και όχι τις ενέσεις COVID.

Πριν, ωστόσο, από την έναρξη των ενέσεων, αναφέρεται ότι μόνο 16 άτομα συνολικά πέθαναν «από το COVID» από την αρχή της «πανδημίας» περίπου πριν από ένα χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://medicalkidnap.com/2021/01/24/53-dead-in-gibraltar-in-10-days-after-experimental-pfizer-mrna-covid-injections-started/?fbclid=IwAR17NlhCmtSG9_ianmfPMDM2rFWuyMzFExJLqbAQKgcp_Z2ZlOFsXEqNKCY

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from medicalkidnap

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
medicalkidnap.com/2021/01/24/53-...