Home Greek News ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι ΘΑΝΑΤΟΙ από το εμβόλιο και στην…ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!!!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι ΘΑΝΑΤΟΙ από το εμβόλιο και στην…ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!!!

by _
0 comment 308 views

GreekNewsOnDemand.com: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι ΘΑΝΑΤΟΙ από το εμβόλιο και στην…ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ!!!

Καλούμε την Αστυνομία, τον Στρατό και όλους τους…ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΓΑΛΩ ΚΙΝΔΥΝΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕΔΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ…ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ…ΞΕΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!…


Άρχισε το Θανατικό και στην Ελλάδα! 3 νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους! Γυναίκα χωρίς υποκείμενα νοσήματα πέθανε 10 ώρες μετά τον εμβολιασμό της…

Αρχισε το Θανατικό και στην Ελλάδα!

3 νεκροί μετα τον εμβολιασμό τους!

Γυναίκα χωρις υποκείμενα νοσήματα πέθανε 10 ωρες 

μετα τον εμβολιασμό της!

Μετα τον θάνατο δυο Γιατρών ενος Ουρολόγου στην Ξάνθη (πέθανε 4 ημέρες μετα τον εμβολιασμό του) και ενος Οδοντογιατρού στην Αρτα (πέθανε 2 ημέρες μετα τον εμβολιασμό του) είχαμε εναν ακόμη θάνατο Γυναίκας χωρις υποκείμενα νοσήματα 10 ωρες μετα τον εμβολιασμό της..

 Η 3η Νεκρή δόθηκε απο τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη σε ανάρτηση του που εχει επικοινωνία με την Οικογένεια της. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ετοιμάζουν αίτημα νεκροψίας.

Εχουμε ηδη και παρενέργειες σε αλλα άτομα και ενα Υπουργείο Υγείας που δεν εχει ανακοινώσει επίσημα τι συμβαίνει…ενω μέχρι στιγμής εχουν εμβολιαστεί σύμφωνα με την Επίσημη Κυβερνητική σελίδα 107.335 άτομα (ωρα 17.10 της 21/01/21)…και είναι ακόμη να εμβολιαστούν σήμερα ακόμη 14.156 ατομα.

Τα Μέσα Εξαπάτησης με ενα ΣΚΑΣΜΟ λεφτά που τους εδωσε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ΜΟΥΓΓΑ!!! Ξεπαστρεύουν τα Γεροντάκια τους Γιατρούς και στη συνέχεια τον υπόλοιπο πληθυσμό…

Έντονα συμπτώματα κορωνοϊού εμφάνισε 35χρονος υγειονομικός που εργάζεται στο  Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του.Πρόκειται για ειδικευόμενο καρδιολόγο, ο οποίος εμφάνισε τα συμπτώματα κορωνοϊού, την περασμένη Κυριακή, 15 ημέρες αφότου έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου. Ολα αυτα δείχνουν οτι δεν υπάρχει ασφάλεια…Αλλα τι περιμένετε οταν οι πολίτες γίνονται Πειραματόζωα???

Ηδη εργοδότες απειλούν και εκβιάζουν για προσλήψεις η για να παραμείνουν στη δουλειά-εργασίας να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι τους αλλιως θα τους απολύσουν..

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!! Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

 

Πηγή:

https://amazonios.net

https://kaiomenivatos.blogspot.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr