Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψις φρίκης: Ορκίσθη προ ετών πίστιν εις την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων ο…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ…!!!

Αποκάλυψις φρίκης: Ορκίσθη προ ετών πίστιν εις την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων ο…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ…!!!

by _
0 comment 285 views

Αποκάλυψις φρίκης: Ορκίσθη προ ετών πίστιν εις την Νέαν Τάξιν Πραγμάτων ο…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ…!!!…

Και τις ΙΔΙΕΣ απόψεις τις έχει ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ διαχρονικά αρκετές φορές…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Ιαν. 2021, 19:03, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στην Wall Street Journal το 1992 έγραψε άρθρο γνώμης ο Joe Biden (Τζο Μπάιντεν), καταδεικνύοντας πόσο…ΠΡΟΔΟΤΗΣ είναι διότι είναι σε πλακάκια εδώ και χρόνια αυτούς που προωθούν…. παγκόσμια κυβέρνηση και που προσπαθούν να καταστρέψει την αμερικανική κυριαρχία.

Η εφημερίδα Wall Street Journal, με τίτλο «Πώς έμαθα να αγαπώ τη νέα παγκόσμια τάξη», ο Μπάιντεν, τότε γερουσιαστής του Ντέλαγουερ, εξήγησε τα…ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ να παραχωρήσει την κυριαρχία της Αμερικής στα Ηνωμένα Έθνη και να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση «αναπνέοντας ζωή εις τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. ”

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, να απορρίπτουν τον απομονωτισμό του 1930. Περιμένουν να δουν το ισχυρό χέρι της αμερικανικής ηγεσίας στις παγκόσμιες υποθέσεις, και γνωρίζουν ότι η οικονομική υποχώρηση δεν θα αποφέρει τίποτα άλλο από ένα χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο », έγραψε ο Μπάιντεν.

«Καταλαβαίνουν περαιτέρω ότι πολλές απειλές για την ασφάλεια – η εξάπλωση όπλων υψηλής τεχνολογίας, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ο υπερπληθυσμός, η εμπορία ναρκωτικών, η μετανάστευση – απαιτούν παγκόσμιες λύσεις.”



Παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο που αναλύει τις ομιλίες του Τζο Μπάιντεν που καλούν για μια…Νέα Παγκόσμια Τάξη καθώς και τη σύνταξη ενος άρθρου-γνώμης που έγραψε ο ίδιος το 1992 στο Wall Street Journal με τίτλο, «Πώς έμαθα να αγαπώ τη Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Ο Μπάιντεν εξήγησε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είναι τόσο κοινότοπη όσο οι αυτοκρατορίες του παρελθόντος, προτιμώντας να διεκδικήσει την κυριαρχία της μέσω οικονομικής μόχλευσης και όχι ωμής βίας.

«Τι γίνεται με την Αμερική ως παγκόσμια αστυνομική δύναμη; Πρώτον, η στρατηγική μας του 21ου αιώνα πρέπει να είναι μια σκιά πιο έξυπνη από το αξίωμα του Μάο ότι η δύναμη προέρχεται από το βαρέλι ενός όπλου », έγραψε ο Μπάιντεν. «Η εξουσία προέρχεται επίσης από ένα σταθερό τραπεζικό υπόλοιπο, την ικανότητα κυριαρχίας και διείσδυσης στις αγορές και την οικονομική μόχλευση για την άσκηση διπλωματικής επιρροή».

Το σχέδιο του Μπάιντεν για την Αμερική είναι ανοιχτό εδώ και δεκαετίες: Το ξεκίνημα ατελείωτων πολέμων, η παράδοση της κυριαρχίας των ΗΠΑ στον ΟΗΕ και η οικονομική σύνθλιψη κάθε έθνος που αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ – Η νέα και…ΠΑΡΑΝΟΜΗ κυβέρνηση Μπάιντεν έχει πουλήσει πλέον όλες τις ΗΠΑ σε…ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και όλοι οι Δημοκρατικοί προωθούν πλέον μια νέα μορφή διακυβερνήσεως για τις ΗΠΑ καθώς και για …ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ τύπου…ΚΙΝΑΣ, κι εμείς ξέρουμε ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ….


Πηγή Α’ >> https://newspunch.com/joe-biden-love-new-world-order/

Πηγή Β’ >> https://www.infowars.com/posts/joe-biden-pledges-allegiance-to-the-new-world-order-in-1992-article/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr