Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ UFC 257: Ο Πουαριέ… ισοπέδωσε τον ΜακΓκρέγκορ με νοκ άουτ και τον έκανε να φύγει με πατερίτσες!…

UFC 257: Ο Πουαριέ… ισοπέδωσε τον ΜακΓκρέγκορ με νοκ άουτ και τον έκανε να φύγει με πατερίτσες!…

by _
0 comment 200 views

UFC 257: Ο Πουαριέ… ισοπέδωσε τον ΜακΓκρέγκορ με νοκ άουτ – Δείτε βίντεο

Μιχάλης Μουσελίμης

Ο Αμερικανός μαχητής ξάπλωσε στο κλουβί τον Ιρλανδό αντίπαλο του στον 2ο γύρο και πήρε την ρεβανς για την ήττα  το 2014 – Με πατερίτσες αποχώρησε ο «Notorious»

Τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) δυο σπουδαίοι μαχητές μπήκαν στο οκτάγωνο στο UFC Fight Island του Άμπου Ντάμπι, όμως μετά από λίγο μόνο ο ένας βγήκε όρθιος.

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας μεταξύ του Ντάστιν Πουαριέ και του Κόνορ Μακ Γκρέγκορ είχε νικητή και μάλιστα με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

Η μονομαχία στην κατηγορία «lightweight», ήταν η δεύτερη μεταξύ του Αμερικανού και του Ιρλανδου, καθώς στην πρώτη το Σεπτέμβρη του 2014 στο Λας Βέγκας, ο «Notorious» είχε κατατροπώσει τον «Diamond» σε 1 λεπτό και 46 δευτερόλεπτα, όταν και κατέκτησε τελικά τον τίτλο απέναντι στον Χοσέ Άλντο.

Χθες όμως στο UFC 257 οι ρόλοι αντιστράφηκαν, παρά τις προβλέψεις που έδιναν φαβορί τον Κόνορ ΜακΓκρεγκορ. Ο 32χρονος Ιρλανδός μαχητής μετά από απουσία ενός έτους από τα οκτάγωνα κλουβιά έδειξε μακριά από τον καλό του εαυτό με τον Αμερικανό να το εκμεταλλεύεται. Με δυνατά «low kicks» (χαμηλά λακτίσματα) έριξε τις άμυνες του αντιπάλου του, ο οποίος στον πρώτο γύρο κέρδιζε στα σημεία με 10-9 και στον δεύτερο γύρο μετά από 2:32 με απανωτές γροθιές που έβρισκαν στόχο στο πηγούνι του Ιρλανδού τελείωσε τον αγώνα.

Δειτε τη συνέχεια εδω >>

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr