Home ΗΠΑ Ιδού τα τρία πρόσωπα-κλειδιά του…ΤΡΑΜΠ, που είναι ΑΚΟΜΗ στην κυβέρνηση, και που μπορούν να ανατρέψουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εν μια νυκτί…!!!

Ιδού τα τρία πρόσωπα-κλειδιά του…ΤΡΑΜΠ, που είναι ΑΚΟΜΗ στην κυβέρνηση, και που μπορούν να ανατρέψουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εν μια νυκτί…!!!

by _
0 comment 299 views

Ιδού τα τρία πρόσωπα-κλειδιά του…ΤΡΑΜΠ, που είναι ΑΚΟΜΗ στην κυβέρνηση, και που μπορούν να αλλάξουν/ανατρέψουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εν μια νυκτί…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Ιαν. 2021, 19:10, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ονομάζονται Pete Gayner, (Πίτ ή Πέτρος Γκέινερ) Chris Miller (Κρις Μίλερ) και Michael Ellis (Μάικελ Έλις). Μήπως τους ξέρετε;;; Αν όχι, τότε ελάτε μαζί μου να σας τους…ΓΝΩΡΙΣΩ…

Chris Miller (Κρις Μίλερ)

(U.S. Army photo by Spc. Zachery Perkins)

Ο κος Chris Miller (Κρις Μίλερ) είναι ο Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ, και διορίστηκε σε αυτήν την θέσιν ο Τράμπ τον Οκτ.. του 2020.

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;, γράψαμε τα εξής ανησυχητικά…ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ…

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι όσο για τον πρώην Στρατηγό Φλίν, γνωστές οι θέσεις του σχετικά με όλα αυτά. Αναφέρεται από πολλούς πατριωτικούς κύκλους των ΗΠΑ ότι αυτός μαζί με άλλους μεγάλους υποστηριχτές του Τράμπ είναι ΕΤΟΙΜΟΙ για…ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Όσο όμως για τον πρώην Αντιπτέραρχο της Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ Thomas McInerney, διαβάστε το άρθρο που είχαμε βγάλει για αυτόν προ εβδομάδων με τίτλο Πρ. Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ: Ο Τράμπ πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για να σωθούν οι ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και τους Κομμουνιστές!, όπου είχαμε γράψει τα εξής που σύμφωνα με ΠΟΛΛΟΥΣ, είναι ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΙΣΧΥΙ, και , ότι, αυτά, μπορεί να τα…ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΈΠΑΚΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΤΡΑΜΠ…

Ο πρώην Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ Thomas McInerney δήλωσε εχθές στο κανάλι NTD ότι δεν υπήρξε  μόνο εκλογική νοθεία που πραγματοποιήθηκε την 3η Νοέμ, αλλά και πράξεις εσχάτης προδοσίας σε όλες τις ΗΠΑ την νύχτα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

 

Είπε ότι η απόπειρα κλοπής των εκλογών από τον πρόεδρο Τραμπ ήταν η μεγαλύτερη δραστηριότητα κυβεπολέμου στον κόσμο.

 

Είπε ότι συμμετείχαν σε αυτό ήταν η Κίνα, το Ιράν, η Ρωσία καθώς και πολίτες-προδότες των ΗΠΑ.

“Έχουμε 6 έως 8 πολιτείες των ΗΠΑ που ενώθηκαν μαζί για να χειραγωγησουν τα εκλογικά του δεδομένα προκειμένου να πάρουν τον έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ” είπε ο McInerney.

 

“Αυτό δεν πρόκειται περι βρώμικης πολιτικής ή κόλπων, αλλά προδοσίας!” συνεχίζει.

 

“Πρέπει να θέσουμε σε πλήρη εφασρμογή τον Νόμο Περι Καταστολής Εξεγέρσεων, να κηρύξουμε στρατιωτικό νόμο, να αναστείλουμε το habeas corpus και να στήσουμε στρατιωτικά δικαστήρια” πρότεινε ως λύση για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προδοτικών πράξεων ο McInerney. (Σημείωση – Το Habeas corpus είναι ένας νόμος που αναφέρει ότι ένα άτομο δεν μπορεί να κρατηθεί στη φυλακή, εκτός εάν προσαχθεί πρώτα ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο αποφασίζει εάν είναι νόμιμο να κρατείται στη φυλακή.)

 

“Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να γίνουν σε αυτήν την εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πρέπει να αποφασίσουμε εάν πρόκειται να συνεχίσουμε ως δημοκρατική δημοκρατία ή να περιέλθουμε σε μια ολοκληρωτική κοινωνία” είπε χωρίς περιστροφές ο πρώην Αντιπτέραρχος.

 

Το δικό του προτεινόμενο σχέδιο για τη κυβέρνηση Τράμπ θα ξεκινιούσε, είπε, από την ενεργοποίηση του Εκτελεστικού Διατάγματος που είπε υπογράψει ο Τράμπ τον Σεπτ. του 2018 με τίτλον Εκτελεστικό διάταημα για την επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης σε εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες (Executive order on Reimposing Certain Sanctions In The Event of Foreign Interference in a United States Election). ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!

 

“Εάν δεν λύσουμε αυτό το πρόβλημα ΤΩΡΑ, δεν θα λυθεί ποτέ γιατί θα μεταβούμε σε μια τυραννική κατάσταση όπου θα κυβερνήσουν οι σοσιαλδημοκράτες ή οι Κομμουνιστές. Αμφότερες ομάδες είναι το εν και το αυτό” προειδοποίησε ο McInerney.

 

Είπε επίσης ότι η μεγάλη «φάρμα» διακομιστών της περιβόητης εταιρείας μηχανών ψηφοφορίας DOMINION VOTING SYSTEMS μεταφέρθηκε στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας όπου την λειτουργούσαν άτακτα στοιχεία της CIA υπερ του Τζο Μπάιντεν. Ο πρ. Αντιπτέραρχος επιβεβαίωσε οτι Οι Ειδικές Δυνάμεις κατέσχαν εκεί τους διακομιστές αυτούς, οι οποίοι είναι πλέον στην κατοχή του Λευκού Οίκου προς εξέτασιν.

 

Για περισσότερα πάνω σε αυτό. διαβάστε επίσης το άρθρο μας Στρατηγός Michael Flynn: Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ κατέσχαν διακομιστή της CIA & του βαθέος κράτους στη Γερμανία που χειραγωγούσε τις αμερικανικές εκλογές για τον ΜΠΑΪΝΤΕΝ!

 

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ στο παρακάτω βίντεο από 26:45 και μετά…

 

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ – Όσο για αυτό το Εκτελεστικό Διάταγμα του Τράμπ από το 2018, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν όταν είναι ακόμη…ΕΝ ΙΣΧΥΙ με ό, τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ σας γράψαμε και το χθεσινό μας άρθρο ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;, διότι μοιάζει να αποδεικνύει πλέον όλα όσα σας έχουμε γράψει για το ενδεχόμενο ο Τράμπ να…ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΕΘΙ Η ΧΩΡΑ. ΩΣΤΌΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ 100 τοις 100 ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

Και γράψαμε σε αυτό το άρθρο…

Στο παρακάτω βίντεο, μαθαίνουμε πως ο κος Τράμπ συνεχίζει, απ ‘ο, τι φαίνεται, να χρησιμοποιεί…στρατιωτικά αεροσκάφη και μπορεί και να ευρίσκεται αυτήν την στιγμή…ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Και αφού δεν είναι πλέον πρόεδρος, ΓΙΑΤΙ επιτρέπεται στον ίδιο να χρησιμοποιεί κυβερνητικά αεροσκάφη???

 

Το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων (ή Temporary Flight Restrictions, TFR) που χρησιμοποιείται για τους πρώην προέδρους, δεν εμφανίζεται στα συστήματα ραντάρ της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration, FAA) όσον αφορά για το που ευρίσκεται ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Χμμμμ….

 

Την ημέρα της ΨΕΥΔΟ-οκρκωμοσίας του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «προέδρου» των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Τράμπ πέταξε στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ (αφού την ημέρα πριν είχε πάει σπίτι του στη Φλόριδα) με ένα …C-17 αεροσκάφος της…ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ των ΗΠΑ και προσγειώθηκε εκεί στις 20:20 το βράδυ, έκαστε εκεί για 56 λεπτά, και μετά έφυγε πάλιν για τη Φλόριδα• το Σύστημα Παρακολούθησης Πτήσεων των πρώην προέδρων ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

 

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα:Αφού ο Τράμπ ευρίσκεται πλέον εκτός της εξουσίας της χώρας, κτλ., ΓΙΑΤΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ???

Σύμφωνα με τον πρώην μεγλοπράκτορα της CIA Michael David Steele (πηγή εδώ)…

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να συνεχίζει να χρησιμοποιεί στρατιωτικά αεροσκάφη, υποδηλώνοντας ότι είναι ακόμα εκ των πραγμάτων αρχηγός.
Θα αποσαφηνιστεί αυτό σε δύο εβδομάδες.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Όλα αυτά τα ξέρει ο κος Chris Miller και..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, διότι είναι άνθρωπος του…ΤΡΑΜΠ. Είναι τόσο απλό. 

Michael Ellis (Μάικελ Έλις)

Στο άρθρο μου με τίτλο Ετοιμάζει μεγάλες εξελίξεις για να…ΜΕΙΝΕΙ στην εξουσία ο Τράμπ;! Μυστικό υπόμνημα της Κίνας για την ΕΚΤΕΛΕΣΗ των στρατηγών του ΕΔ των ΗΠΑ!!!, σας γράψαμε πως πριν «φύγει» ο κος Τράμπ από την κυβέρνηση, έβαλε σε μια πάρα πολύ σημαντική θέση στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας έναν άνθρωπον, πάλιν ΔΙΚΟΝ ΤΟΥ, ο οποίος, απ ᾽ό, τι φαίνεται και ΔΕΝ απομακρύνεται από αυτήν την θέση και αποτελεί…ΦΟΒΗΤΡΟΝ εις τους Δημοκρατικούς!

Και γράψαμε…

Το CNN μόλις ανέφερε ότι άνθρωποι που είναι πιστοί για τον Τραμπ έχουν αρχίσει τώρα να εγκαθίστανται εις…την NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας). Mέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Trump, Michael Ellis (Μάικελ Έλις), είναι πλέον ο Γενικός Σύμβουλος της NSA! 

Και τούτο αφού ο ασκών χρέη του υπουργού Αμύνης Κρίστοφερ Μίλερ διέταξε τον Διευθυντή της NSA, Paul Nakasone, να τοποθετήσει αυτόν τον πιστό του Τράμπ στην συγκεκριμένη θέση. Ο κος Paul Nakasone ανήκει στα λεγόμενα…ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ κι ο κος Μίλερ είναι ένας αφοσιωμένος πατριώτης.  

Και παρ’ όλο που υποτίθεται ότι ο κος Μίλερ θα “εγκαταλείψει” το πόστο αυτό στις 20 Ιαν., υπάρουν πλέον πολλοί που πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνο μια δημόσια στάση…προσωρινή.

Γιατί λοιπόν έβαλαν τον Michael Ellis σε αυτήν τη θέση; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται να ξεκινήσουν να γίνονται μεγάλα πράγματα!…μεγάλες εξελίξεις!, Ιδιαίτερα σχετικά με την αποχαρακτήριση εγγρφάων της NSA.  

ΓΙ’ ΑΥΤΟ η Νάνσι Πελόζι έστειλε σήμερα επιστολή προς τον Υπουργό Άμυνας Μίλερ ζητούσα να σταματήσουν οι προπάθειες να εγκατασταθεί ο κος Έλις ως Γενικός Σύμβουλος της NSA! Και σύμφωνα με αναφορές, ευρίσκεται εν…ΠΑΝΙΚΩ η «καημένη» η γριούλα η…«αθώα». Χαχαχα!!!

Αυτό είναι περίεργο αφού ο νέος Πρόεδρος Μπάιντεν θα μπορούσε πολύ εύκολα να απολύσει αμέσως τον Έλις μετά τα εγκαίνια της «νέας προεδρίας του», έτσι δεν είναι;;l Τι γίνεται τότε λοιπόν;;;;

Γι’ αυτό άλλωστε, οι μεγάλοι υποστηριχτές του κιου Τράμπ, όπως ο δικηγόρος του Lin Wood, ο πρ. στρατηγός Μαϊκελ Φλιν, καθώς και ο κος Steve Pieczenik, έχουν πει επανανηλειμένα ότι ο κος Τράμπ έχουν ακόμη «κολπάκια» στο «μανίκι».

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!! για περισσότερα για τις πληροφορίες του κιου Steve Pieczenik.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Και παρ ‘ολο που προσπαθούν τώρα να τον θέσουν εν αργία, εν αναμονή ερεύνης δια την πρόσληψίν του από την κυβέρνησιν Τραμπ, πολλοί λέγουν ότι ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ο άνθρωπος από την συγκεκριμένην θέσιν! ΓΙ’ ΑΥΤΟ τον φοβάται τώρα η Νάνσι Πελόσι και οι άλλοι Δημοκρατικοί, διότι συνδέεται με ένα δίκτυο ανθρώπων του …ΤΡΑΜΠ που κατέχουν ΑΚΟΜΗ μεγάλες θέσεις στην κυβέρνηση Μπάιντεν (που είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΗ) και που, δυνητικά, έχουν την ΕΞΟΥΣΙΑΝ και την ΔΥΝΑΜΙΝ να…ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Και εάν ο Τράμπ είχε την παραμικρή αμφιβολία για τον διορισμόν του Έλις σε αυτήν την μεγάλην θέσιν, νομίζετε ότι θα τον διόριζε εκεί, και τούτο 2 μέρες πριν αποχωρήσει ο ίδιος από την προεδρίαν;;; ΚΙ ΟΜΩΣ…

Pete Gayner, (Πίτ ή Πέτρος Γκέινερ)

Αλλά υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που έχει προκύψει σε όλα αυτά: Η FEMA, η Ονοπονδιακή Υπηρεσία Διαχειρίσεως Καταστάσεων Εκτακτής Ανάγκης.

Το FEMA οργανώνεται ως οντότητα συνέχειας της κυβέρνησης (COG), με την εξουσία να διοικεί ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Πρόεδρος Τραμπ κήρυξε τις ΗΠΑ σε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 και αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν έχει καταργηθεί. Ολόκληρες οι εκλογές του 2020 πραγματοποιήθηκαν υπό αυτήν την κατάστασιν εθνικής έκτακτης ανάγκης (το Εκτελεστικό Διάταγμα περι «ξένων παρεμβάσεως» που σας αναφέραμε παραπάνω).

Όπως παει η θεωρία, η πολιτική κυβέρνηση έχει ήδη καταρρεύσει κάτω από εκλογικές απάτες, διεφθαρμένα δικαστήρια και τις προδοτικές ενέργειες της πλειονότητος των νομοθετών, τόσον των Δημοκρατικών όσον και των Ρεπουμπλικάνων. Η πραγματική αρμόδια κυβέρνηση αυτή τη στιγμή είναι ένας συνδυασμός του FEMA και του…Στρατού. Οι προεδρικές εκλογές ήσαν δόλιες, άρα, είναι και…άκυρες.

Το FEMA διοικείται από τον Peter Gaynor, που τον διόρισε σε αυτήν την θέσιν ο Πρόεδρος Trump τον Ιανουάριο του 2020. Ο Gaynor είναι ένας βετεράνος του αμερικανικού ναυτικού σώματος, με ειδική εμπειρία στη λειτουργία επιχειρήσεων…αστικών επιθέσεων.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενεργοποίησε το FEMA στις 11 Ιανουαρίου, εκδίδοντας μια νέα δήλωση έκτακτης ανάγκης μέσω αυτής της προεδρικής εντολής από το Whitehouse.gov.

Και, «ολως περιέργως», την δήλωσιν αυτήν, την έχουν…ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

 

Με τον Miller στο Υπουργείο Αμύνης και τον Gaynor στο FEMA, τα σωστά άτομα είναι διαθέσιμα για τη λειτουργία επιχειρήσεων του σχεδίου Συνεχείας της Κυβερνήσεως (Continuity of Gοvernment, C.O.G.) του FEMA ενώ ο στρατός διεκδικεί την εξουσία του να προστατεύει το Σύνταγμα και να προβαίνει σε συλλήψεις εκατοντάδων προδοτών και στασιατών. Μην ξεχνάτε ότι όλες οι Ειδικές Επιχειρησιακές Δυνάμεις κάνουν αναφορά τώρα απευθείας στον Μίλερ. Με τον Gaynor (Γκέινορ) στο FEMA μπορεί εύκολα να συντονιστεί με τους Ναυτικούς γιατί αυτό έκανε για 26 χρόνια στο στρατό.



Σύμφωνα με αυτήν τη θεωρία, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα λειτουργούσαν τότε υπό προσωρινή στρατιωτική εξουσία για μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γινόταν περισσότερες συλλήψεις μεγάλων ονομάτων και θα μπορούσαν και να διεξαχθούν… νέες εκλογές.

Ο αναπληρωτής γραμματέας εσωτερικής ασφάλειας Chad Wolf μόλις…παραιτήθηκε και θα αναλάβει τώρα ο κος…Pete Gaynor. Άρα, αυτό σημαίνει ότι πλέον, ο κος Gaynor θα έχει ακόμη…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, μιας και το FEMA το ελέγχει το Υπουργείο Εσωτετικής Ασφάλειας (Homeland Security)!!!

ΤΕΛΟΣ…

Οι κκ Pete Gayner, (Πίτ ή Πέτρος Γκέινερ) Chris Miller (Κρις Μίλερ) και Michael Ellis (Μάικελ Έλις) αποτελούν μεγάλην…ΑΠΕΙΛΗΝ προς τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, αλλά αναφέρεται ότι δύσκολα…ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι από την κυβέρνησιν διότι αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο υποστηρίξεως στον Προεδρό…ΤΡΑΜΠ που διαχέεται παντού, στις, δηλαδή, τουλάχιστον τρεις προαναφερόμενες κραστικές υπηρεσίες (Στρατον, NSA & FEMA), και υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι αν τους δοθεί…ΑΝΩΘΕΝ η Εντολή, ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ με συντονισμένον τρόπον και προς όφελος της χώρας και τούτο μάλιστα,…ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ…!!!

Αυτό πάντως…ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr