Home ΚΟΣΜΟΣ Σε εφαρμογή το σχέδιο Μπάιντεν για αποσταθεροποίηση της Ρωσίας: Υποκινούμενοι διαδηλωτές στους δρόμους (βίντεο)

Σε εφαρμογή το σχέδιο Μπάιντεν για αποσταθεροποίηση της Ρωσίας: Υποκινούμενοι διαδηλωτές στους δρόμους (βίντεο)

by _
0 comment 181 views

Σε εφαρμογή το σχέδιο Μπάιντεν για αποσταθεροποίηση της Ρωσίας: Υποκινούμενοι διαδηλωτές στους δρόμους (βίντεο)


Μόλις 3 ημέρες μετά την ορκωμοσία του, το σχέδιο Μπάιντεν και της υστερικής και ρωσόφοβης ηγεσίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για αποσταθεροποίηση της Ρωσίας τέθηκε ήδη σε εφαρμογή, καθώς μετά την επιστροφή και την σύλληψη Ναβάλνι «υποστηρικτές» του (σσ. υποκινούμενοι από δυτικές υπηρεσίες διαδηλωτές & πολλοί αφελείς) βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για την κράτηση του για… 30 ημέρες και επιτέθηκαν σε δυνάμεις της ρωσικής αστυνομίας.

Διαδηλώσεις έλαβαν χώρα σε αρκετές πόλεις, καθώς το «επιτελείο του Ναβάλνι» με… ύποπτα καλό συντονισμό κάλεσε σε διαδηλώσεις σε 90 πόλεις. Στη Μόσχα συγκεντρώθηκαν περίπου 10.000 διαδηλωτές στην πλατεία Πούσκιν για να διαδηλώσουν εναντίον της ρωσικής κυβέρνησης. Βέβαια είναι «σταγόνα στον ωκεανό» αν σκεφτεί κανείς ότι η Μόσχα είναι μία πόλη 13.000.000 κατοίκων, ενδεικτικό της περιορισμένης δημοφιλίας του Ναβάλνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >>

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr