Home ΗΠΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (Βίντεο)

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (Βίντεο)

by _
0 comment 281 views

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ (Βίντεο)


Β Θεσ. 2,7  Διότι τώρα η δράσις και το έργον της ανομίας ενεργείται και επεκτείνεται κατά τρόπον ακόμη μυστικόν, ώστε να μη είναι εξ ολοκλήρου φανερόν. Και τούτο διότι υπάρχει κάποιος, που εμποδίζει τον άνομον να εκδηλωθή με όλην αυτού την θρασύτητα και αναισχυντίαν. Και έτσι η πλήρης εμφάνισις του ανόμου θα γίνη, όταν το εμπόδιον αυτό λείψη από το μέσον.

Β Θεσ. 2,8  Και τότε θα ξεσκεπασθή και θα φανερωθή ο άνομος, τον οποίον ο Κυριος θα εξολοθρεύση και θα αφανίση τόσον εύκολα, σαν με ένα φύσημα απλώς του στόματός του και θα τον εξουδετερώση με την ένδοξον εμφάνισιν της παρουσίας του.

Β Θεσ. 2,9  Αυτού δε του ανθρώπου της ανομίας η παρουσία και η εμφάνισις θα γίνεται τότε με κάθε δύναμιν, με σημεία και τέρατα ψευδή και διαβολικά, τα οποία θα ενεργή ο διάβολος, που θα χρησιμοποιή αυτόν σαν όργανόν του.

Β Θεσ. 2,10    Θα γίνη ακόμη η εμφάνισίς του με κάθε μέσον και είδος απάτης, που θα είναι καρπός της αδικίας, που θα επικρατήση μεταξύ εκείνων που θα είναι προωρισμένοι εξ αιτίας των δια την απώλειαν, επειδή δεν εδέχθησαν να αγαπήσουν και κάμουν κτήμα των την αλήθειαν, δια να σωθούν.

Β Θεσ. 2,11 Και δια τούτο θα παραχωρήση ο Θεός να έλθη και εκδηλωθή εις αυτούς ενέργεια πονηρά, δια να πιστεύσουν αυτοί στο ψεύδος,

Β Θεσ. 2,12    και έτσι να κατακριθούν όλοι όσοι δεν επίστευσαν εις την αλήθειαν, αλλ’ εδέχθησαν και ηκολούθησαν με ευχαρίστησιν και προθυμίαν την αδικίαν.

The Inauguration Ritual – Raising Osiris Reloaded – You Should Know This!

USA 1871 ~ 19th President ~ End of USA Inc. 1/20/21

Die Geheimloschen ( Freimaurer )

ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΗΣ ΠΕΛΟΣΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr