Home ΔΙΕΘΝΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟ… ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟ… ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!

by _
0 comment 286 views

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟ… ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την δημιουργία μεγάλου αντί-εμβολιακού κινήματος στην Τουρκία που προτρέπει τον κόσμο να μην πάει να εμβολιαστεί, ανήγγειλε η σημερινή τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, με την πρωτοβουλία του γνωστού Τούρκου διανοούμενου συγγραφέα, Abdurrahman Dilipak, ο όποιος υποστηρίζει ότι το εμβόλιο mRNA επηρεάζει άμεσα τον ανθρώπινο εγκέφαλο με βλαβερές συνέπειες για την ίδια την διανοητική του κατάσταση.

Το εντυπωσιακό είναι πως στο κίνημα μετέχουν και γνωστοί καθηγητές ιατρικής, όπως ο Prof. Dr. Serap Şimsek Yavuz, ο οποίος υποστηρίζει ότι το παραχθέν εμβόλιo δεν έχει καμία επιστημονική βάση που εγγυάται ότι θα προστατέψει το ανθρώπινο οργανώσιμο από τον θανατηφόρο ιό, ενώ είναι άγνωστες οι συνέπειες του για την υγεία των εμβολιασμένων.

Ο συγγραφέας Abdurrahman Dilipak υποστήριξε ότι κάποιοι ιατροί επιστήμονες επέβαλαν ένα εμβόλιο για το οποίο δεν υπάρχουν καθόλου επιστημονικές αποδεδειγμένε ενδείξεις για τις συνέπειες του, ενώ απεύθυνε και δημόσια ερώτηση στην Διεύθυνση Θρησκευτικών  Υποθέσεων της Τουρκίας, που δεν έχει πάρει μέχρι τώρα καμία θέση όσον αφορά το εμβόλιο, να εκφράσει δημόσια την άποψη της, (ενώ εδώ στην Ελλάδα βλέπουμε μητροπολίτες να σπεύδουν αβίαστα να εμβολιαστούν δίνοντας παράδειγμα ).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr