Home ΗΠΑ Γύρισαν την πλάτη στον παλιο-γέρο Τζο Μπάιντεν και την αυτοκινητοπομπή του τα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς!!!

Γύρισαν την πλάτη στον παλιο-γέρο Τζο Μπάιντεν και την αυτοκινητοπομπή του τα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς!!!

by _
0 comment 237 views

Γύρισαν την πλάτη στον παλιο-γέρο Τζο Μπάιντεν και την αυτοκινητοπομπή του τα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Ιαν. 2021, 18:37, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μέλη της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τον Τζο Μπάιντεν καθώς η αυτοκινητοπομοπή περνούσε κατόπιν των εγκαινίων της νεάς του «προεδρίας».

ΤΟΥ ΓΥΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟ-ΓΕΡΟΥ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Και αυτό βέβαια δίνει περισσότερη τροφή στις δηλώσεις/απόψεις γνωστών υποστηριχτών του Τράμπ ότι ο Στρατός θα παρέμβει στην δυσμενή για τον αμερικανικό λαό κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί λόγω της κλοπής των εκλογών από τον Μπάιντεν και των Δημοκρατικών., ώστε να καταργήσει την ΠΑΡΑΝΟΜΗ «κυβέρνηση» Μπάιντεν, είτε μέσω πραξικοπήματος είτε μέσω άλλων μεθόδων, και να την επιστρέψει τελικά στον Τράμπ, κτλ.

Έχουμε βγάλει αρκετά για αυτό το θέμα, κι όμως, όλα αυτά ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. Και ΔΕΝ μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όλα αυτά ότι, δηλαδή, ΟΝΤΩΣ, θα γίνουν. Πάντως, έχουν λεχθεί δια στόματος μεγάλων ονομάτων. Εμείς απλά σας τα αναφέρουμε και εσείς βγάζετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Για όσους θα θέλατε να διαβάσετε περισσότερα για όλα αυτά, δείτε τα αποκλειστικά μας άρθρα πάνω σε αυτό στο ειδικό τμήμα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»…

Δείτε τώρα το βίντεο…

Διαβάστε τώρα τα τελευταία άρθρα μας για τον εγκληματία Μπάιντεν…

Τζο Μπάιντεν: “Η επιβίωση των Λευκών σε αυτή τη χώρα είναι καταδικασμένη! Μέχρι το 2040 θα έχουν γίνει μειονότητα!”

Ιδού το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, γιού του Τζο Μπάιντεν. Περιέχει ακόμη και…ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ!!!

Αποκάλυψη-«σοκ» (ή μάλλον όχι): ΠΑΡΑΝΟΜΗ τόσο η ορκωμοσία όσο και η δήθεν «κυβέρνηση» του Τζο Μπάιντεν!!!

MEGA-Αποκάλυψη: Έδρα της Antifa o ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ (ΑΝΟΧΗΣ) του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «ΠΡΟΕΔΡΟΥ»…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!


-με πληροφορίες από »» https://www.infowars.com/posts/report-national-guard-turned-backs-on-biden-motorcade/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr