Home Greek News Σέρρες: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test. Τα τεστ περιέχουν…ΝΑΝΟ-ΣΟΜΑΤΗΔΙΑ που επηρεάζουν τον εγκέφαλο!!!

Σέρρες: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test. Τα τεστ περιέχουν…ΝΑΝΟ-ΣΟΜΑΤΗΔΙΑ που επηρεάζουν τον εγκέφαλο!!!

by _
0 comment 212 views

LIFO.gr: Σέρρες: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Καταλογίστηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψος 5.000 ευρώ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, δείτε το ακόλουθο βίντεο που καταδειχνύει πόσο ΥΠΟΥΛΑ καθώς και…ΒΛΑΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ είναι τα τέστ PCR.
Σύμφωνα με γιατρούς σε όλο τον κόσμο, όπως η DR. LORRAINE DAY, ήδη εμβολιάζουν τον κόσμο με…τα test PCR!!! Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι αυτά τα τέστ ενσωματώνουν ακόμη και…ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑΝΟ-ΣΟΜΑΤΗΔΙΑ στον ΕΓΚΕΦΑΛΟ του εξεταζόμενου, μέσω της της ρηνική κηλίδος, που τον ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!
ΑΝΟΡΘΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ/ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΥΤΟ!!!
Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!


Ένας πατέρας και τα δύο ενήλικα παιδιά του συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, επειδή κατά την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και εις βάρος των συλληφθέντων που είναι Έλληνες υπήκοοι, σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον καταλογίστηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψος 5.000 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες (67 ετών ο πατέρας, 27 ο γιος και 23 ετών η κόρη του) κρατούνται και θα οδηγηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr