Home Greek News ΕΝΩ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕΝΩ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

by _
0 comment 219 views

ΕΝΩ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σημαντική συνάντηση, όπως ανέφερε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, DHA, είχε αυτές τις μέρες ο αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας του Πακιστάν, αρχιπτέραρχος Mujahid Anwar Khan, με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, στην Άγκυρα.

Στην συνάντηση στην οποία μετείχε και ο αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας, πτέραρχος Hasan Küçükakyüz, συζητήθηκε η στενή συνεργασία των πολεμικών αεροποριών των δυο χωρών και εδώ έγκειται το σημαντικό ζήτημα της επάνδρωσης από Πακιστανούς των τουρκικών F-16 εξ αιτίας των μεγάλων κενών που έχει η τουρκική πολεμική αεροπορία, καθώς μετά το πραξικόπημα του 2016 το 69% περίπου των αεροπόρων εκδιώχτηκε ή συνελήφθη.

Εμείς λοιπόν δεχόμαστε κατά χιλιάδες τους Πακιστανούς λαθρό και αυτοί με τα τουρκικά F-16 παραβιάζουν σχεδόν καθημερινά τον εθνικό εναέριο χώρο μας.

Άντε και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B5%CE%BD%CF%89-%CE%B4%CE%B5%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%BB/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr