Home ΙΣΤΟΡΙΑ Η Πελασγική ΒΙΣΑΛΤΙΑ είναι η κοιτίδα των Ελλήνων! ΒΙΣΑΛΤΕΣ, οι ΑΡΓΕΑΔΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ! – του Αστ. Τσίντσιφου

Η Πελασγική ΒΙΣΑΛΤΙΑ είναι η κοιτίδα των Ελλήνων! ΒΙΣΑΛΤΕΣ, οι ΑΡΓΕΑΔΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ! – του Αστ. Τσίντσιφου

by _
0 comment 380 views

Η Πελασγική ΒΙΣΑΛΤΙΑ είναι η κοιτίδα των Ελλήνων! ΒΙΣΑΛΤΕΣ, οι ΑΡΓΕΑΔΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ! – του Αστ. Τσίντσιφου

 ΑΛΦΑΒΗΤΟ , ΑΡΓΟΛΙΔΑ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΑ , ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ

Η Πελασγική ΒΙΣΑΛΤΙΑ

είναι η κοιτίδα των Ελλήνων!

ΒΙΣΑΛΤΕΣ, οι ΑΡΓΕΑΔΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ!

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ! 

Σχόλιο Γ. Λεκάκη: Πολλές φορές με έχετε ακούσει να λέω και με έχετε διαβάσει να γράφω πως κοιτίδα του ανθρωπίνου γένους είναι η «ζώνη Μακεδονίας – Θράκης»

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ το και ΕΔΩ).

Ιδού τώρα ένα ακόμη επιχείρημα…

Του Αστέριου Τσίντσιφου

Ακούγεται παράξενο να είναι η κοιτίδα των Αργεαδών (ΑΡΓΟΣ) η ΒΙΣΑΛΤΙΑ που το αρχέγονο όνομά της ήταν ΠΕΛΑΣΓΙΑ!

Παύει να είναι τόσο παράξενο, μια και οι ΑΡΓΕΑΔΕΣ είναι καταγεγραμμένοι σαν ΠΕΛΑΣΓΟΙ!

Όταν ο Αισχύλος στις ΙΚΕΤΙΔΕΣ περιέγραφε το βασίλειο του ΠΑΛΑΣΓΟΥ, την ΒΙΣΑΛΤΙΑ πρώτα περιγράφει! – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΒΙΣΑΛΤΙΑ, ΕΔΩ.

Από εδώ και πέρα αρχίζει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ παραπληροφόρηση!

Όταν οι ΤΗΜΕΝΙΔΕΣ επανήλθαν στην ΠΕΛΑΣΓΙΑ, λόγος έγινε μόνο για την δυτική (ΑΙΓΕΣ)!

Για τον τόπο προσκυνήματος των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ που ήταν ανατολικά στη ΒΙΣΑΛΤΙΑ, όχι μόνο ποτέ δεν έγινε λόγος, αλλά οι ΒΙΣΑΛΤΕΣ αποχαρακτηρίστηκαν και ονομάστηκαν Θρακικό φύλο!!!

Οι πιο μελετηροί από εσάς φίλοι μου, αυτό γνωρίζεται και το γνωρίζετε λάθος!

Από μόνο του το γεγονός, αποτελεί την μεγαλύτερη στρέβλωση της Ελληνικής ιστορίας!

Είχαν επίγνωση οι Μακεδόνες τότε για την ιερότητα της Βισαλτίας, μιας Βισαλτίας που δεν απουσίαζε από κανένα μυθολογικό γεγονός και που σήμερα γνωρίζουμε περισσότερα από την αποκάλυψη του αρχέγονου μνημείου στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ, που τότε ανήκε στη ΒΙΣΑΛΤΙΑ!

Προσπερνάμε τα πολλά επιχειρήματα που χρειάζονται ολόκληρο βιβλίο για να ταχτοποιηθούν και θα στηρίξουμε την αλήθεια εδώ μόνο στο γράμμα βήτα (Β) της αλφαβήτου!

Το γράμμα με το οποίο ξεκινά η επιγραφή στα νομίσματα των Βισαλτών (CΙΣΑΛΤΩΝ)! Υιοθετούν όπως στον πίνακα βλέπουμε, το Β από το αλφάβητο του Άργους!!!

Η έναρξη της νομισματοκοπίας ήταν κοινή για ΒΙΣΑΛΤΕΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Α΄ (496 – 454 π.Χ.) τον Τημενίδη, που ήταν ο πρώτος Μακεδόνας βασιλιάς που έκοψε νομίσματα!

Ακούγεται πολύ φυσιολογικό και οφθαλμοφανές αυτό, όταν ξέρεις την αλήθεια! 

Κανένας άλλος λόγος δεν θα υπήρχε να χρησιμοποιήσουν λαός και βασιλιάς την ίδια παράσταση! Αν θέλουμε να το προεκτείνουμε, όλοι οι Μακεδόνες βασιλείς έκοβαν τα νομίσματά τους στη ΒΙΣΑΛΤΙΑ!!!



Η «εξαφάνιση» της Βισαλτίας από την Ελληνική ιστορία κατά τον τρόπο που έγινε, είναι αποκοπή όλου του Ελληνισμού από τις ρίζες του κι αυτό γιατί βάζοντας το θέμα στην Πελασγική βάση, η ΒΙΣΑΛΤΙΑ είναι κοιτίδα των Ελλήνων! 

Αυτό βέβαια αντιστρέφει και το γνωστό σύνθημα της Μακεδονίας που είναι Ελληνική!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ!

ΠΗΓΗΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 7.1.2021.

Πηγή >> http://www.arxeion-politismou.gr/2021/01/Visaltia-i-koitida-ton-Ellinon.html?fbclid=IwAR1fXKYTvVFo4oMSG3sPwXEjP9LbgZIloHbFpsvhWrYegycg0c9ojgpM4kA&m=1

Πελασγικη ΒΙΣΑΛΤΙΑ, κοιτιδα των Ελληνων, ΒΙΣΑΛΤΕΣ, ΑΡΓΕΑΔΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, κοιτιδα του ανθρωπινου γενους, ζωνη Μακεδονιας Θρακης, Τσιντσιφος, κοιτιδα των Αργεαδων, ΑΡΓΟΣ, ΒΙΣΑΛΤΙΑ, ΠΕΛΑΣΓΙΑ, Αισχυλος, ΙΚΕΤΙΔΕΣ, βασιλειο του ΠΑΛΑΣΓΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, παραπληροφορηση, ΤΗΜΕΝΙΔΕΣ, ΑΙΓΕΣ, προσκυνημα, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, Θρακικο φυλο, στρεβλωση, Ελληνικη ιστορια, μυθολογια, μνημειο, ΑΜΦΙΠΟΛΗ, γραμμα βητα, Β, αλφαβητος, επιγραφη, νομισμα, CΙΣΑΛΤΩΝ, αλφαβητο, Αργος, νομισματοκοπια, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α, 496 πΧ, 454 πΧ, Τημενιδης, Μακεδονας βασιλιας, μακεδονικα νομισματα, κοιτιδα Ελληνων

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr