Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚTΟ: Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δημοσίσευσε έκθεση που δείχνει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020 συναινέσει της CIA!!!

ΕΚΤΑΚTΟ: Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δημοσίσευσε έκθεση που δείχνει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020 συναινέσει της CIA!!!

by _
0 comment 389 views

ΕΚΤΑΚTΟ: Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Τζον Ράτκλιφ, δημοσίσευσε έκθεση που δείχνει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020 και η CIA πίεσε αναλυτές να μην το αναφέρουν


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Ιαν. 2020, 1023, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Αρχικά από  τον Joe Hoft Δημοσιεύθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2021 στις 7:15 μ.μ.


Η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020 με βάση μια έκθεση του κιου John Ratcliff (Τζον Ράτκλιφ).

Ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Director of National Intelligence, DNI) Τζον Ράτκλιφ εξέδωσε μια έκθεση που αναφέρει ότι η Κίνα παρενέβη στις εκλογές του 2020, ενώ η διοίκηση της CIA πίεσε τους αναλυτές χαμηλότερου επιπέδου για να υποβαθμίσει αυτήν την αξιολόγηση.

Οι EPOCH Times ανέφεραν σήμερα:

Ο John Ratcliffe αξιολόγησε ότι η Κίνα παρενέβη στις ομοσπονδιακές εκλογές του 2020, σύμφωνα με επιστολή που διαβιβάστηκε στο Κογκρέσο.

Στην επιστολή (pdf), ο Ratcliffe ισχυρίζεται ότι η πληροφορία σχετικά με την εκλογική παρέμβαση της Κίνας καταργήθηκε από τη διοίκηση της CIA, η οποία πίεσε τους αναλυτές να αποσύρουν την υποστήριξή τους για την άποψη.

Επικαλούμενος μια έκθεση του Διαμεσολαβητή-Αναλυτή της Κοινότητας Μυστικών Πληροφοριών Μπάρι Ζαλάουφ, ο διευθυντής της εθνικής υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών δήλωσε ότι ορισμένοι αναλυτές ήταν απρόθυμοι να περιγράψουν τις ενέργειες της Κίνας ως παρέμβαση στις εκλογές, επειδή διαφωνούσαν με τις πολιτικές του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η εφημερίδα The Washington Examiner δημοσίευσε την επιστολή του Ratcliffe και την έκθεση του διαμεσολαβητή στις 17 Ιανουαρίου, δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση μιας πρωτότυπης έκθεσης για τα έγγραφα.

«Με βάση όλες τις διαθέσιμες πηγές μυστικών πληροφοριών, με ορισμούς που εφαρμόστηκαν με συνέπεια, που διαμορφώθηκαν ανεξάρτητα από πολιτικά ζητήματα ή αδικαιολόγητη πίεση, ότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προσπάθησε να επηρεάσει τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ», έγραψε ο Ratcliffe…

Η έκθεσις του Ratcliff ενσωματωμένη παρακάτω:

Ratcliffe – Views on Intell… by Jenna Romaine

 

Ο Ratcliff έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρέμβαση της Κίνας στις εκλογές του 2020.



Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε βγάλει δεκάδες άρθρα για το μεγάλο σκάνδαλο της ΚΛΟΠΗΣ των  εκλογών τόσο από τους Δημοκρατικούς όσο και από την…ΚΙΝΑ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ και…ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ! Ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!!

Για όσους θα θέλατε να ανημερώνεστε τακτικά για την κατάσταση των ΗΠΑ , μεταβείτε στην επικεφελίδα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ». ΕΚΕΙ θα βρείτε αρκετά στοιχεία για όλα αυτά, ιδίως για τον ρόλο της…ΚΙΝΑΣ σε αυτό.

Διαβάστε τώρα >> Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για τον Τράμπ και τις αναφορές ότι έχει ήδη κάνει πραξικόπημα ενάντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς!…


-Με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-dni-ratcliffe-releases-report-showing-china-interfered-2020-election-cia-management-pressured-analysts-not-report/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr