Home Greek News Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για τον Τράμπ και τις αναφορές ότι έχει ήδη κάνει πραξικόπημα ενάντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς!

Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για τον Τράμπ και τις αναφορές ότι έχει ήδη κάνει πραξικόπημα ενάντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς!

by _
0 comment 412 views

Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για τον Τράμπ και τις αναφορές ότι έχει ήδη κάνει πραξικόπημα ενάντια στον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς!

Για όσους θα θέλατε να ανημερώνεστε τακτικά για την κατάσταση των ΗΠΑ, μεταβείτε στην επικεφελίδα του σάιτ μας «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ»

Εχθές ο κος Ιωάννης Κουντούρης από το Λος Άντζελες μίλησε στην εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΗΤΣΗΡΙΩΝ» με τον κο Βασίλη Μπαντίδη του ASTRA TV του Βόλου όπου ανέλυσε πλήρως την πραγματική κατάσταση των ΗΠΑ με τις πρόσφαστες εκλογές εκεί και τις αναφορές υποστηρικτών του Τράμπ ότι ο Τράμπ ΔΕΝ πρόκεται να παραδοθεί και ότι έχει ήδη ξεκινήσε…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Ο χρήστης ASTRATV έκανε μετάδοση live.

LIVE – Κώδικας Μυστηρίων με τον Βασίλη Μπαντίδη

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ, στο 1:16:40 και μετά, ή / και στο παρακάτω πλέιγερ >> https://www.facebook.com/watch/?v=159757158994958

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr