Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ: ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΑΔΑ – ΗΠΑ και ΜΕΞΙΚΟΥ – ΗΠΑ!!! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

ΣΟΚ: ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΑΔΑ – ΗΠΑ και ΜΕΞΙΚΟΥ – ΗΠΑ!!! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

by _
0 comment 315 views

ΣΟΚ: ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΑΔΑ – ΗΠΑ και ΜΕΞΙΚΟΥ – ΗΠΑ!!! [ΕΓΓΡΑΦΑ]


Eliana Elefheriou

250,000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ Η.ΠΑ. ΤΩΡΑ.
Υπάρχουν τώρα 250.000 κινεζικά στρατεύματα στα σύνορα της Αμερικής, 75.000 στα σύνορα με τον Καναδά και τα υπόλοιπα στα σύνορα με το Μεξικό.  Οι στρατηγοί δήλωσαν ότι αν τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στη χώρα, θα εξαλειφθούν τάχιστα και είναι πανέτοιμοι.

Ο πρόεδρος Τραμπ στην ομιλία του στο Τείχος του Τέξας έστειλε ένα μήνυμα για να ενημερώσει την Κίνα ότι αυτός είναι ο αρχηγός και είναι έτοιμος να τους αντιμετωπίσουν.

Μπορεί ο αριθμός των κινεζικών στρατευμάτων στα σύνορα των Η.Π.Α να ακούγεται τρομακτικός, αλλά οι Κινέζοι θα μπορούσαν να μπουν στην χώρα μόνο αν γινόταν πρόεδρος ο Μπάιντεν.  Τότε οι Κινέζοι θα γινόντουσαν τα αφεντικά και θα άρχιζαν να αλλάζουν τη χώρα και στη συνέχεια να προχωρήσουν και στις υπόλοιπες χώρες.  Αυτά ήταν τα σχέδια τους, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. 

Πρόσφατα οι Αρχηγοί του στρατού έστειλαν μια επιστολή με την οποία δείχνουν υποστηρίζουν τον νέο Πρόεδρο Μπάιντεν, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, απλά όλα τα οπτικά για να διατηρηθούν τα πράγματα σε ηρεμία.

Ο στρατός υποστηρίζει τον πρόεδρο Τραμπ , ο οποίος δια νόμου είναι ο ρχηγός του στρατού.


Μπορεί να ακούγονται φανταστικά τα παραπάνω, αλλά δεν σταματάμε εδώ διότι έχουμε πλέον ενδείξεις ή ακόμη και αποδείξεις για όλα αυτά…

Υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχουν Κινέζικα στρατεύματα τόσο στον Καναδά όσο και στο…ΜΕΞΙΚΟ. Δείτε τώρα τον κο Mike Adams να μας αποκαλύπτει όλα αυτά στην εκπομπή “InfoWars” του κιου Άλεξ Τζόουνς… 

-Δείτε την σχετική εκμποκπή του Τζόουνς εδώ >> https://banned.video/watch?id=600371f05522694630a85563

Σύμφωνα επίσης με το έγκριτο σάιτ Rebel News, με άρθρο τους από τις 09 Δεκ. του 2020 με τίτλο ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ο Trudeau κάλεσε τα κινεζικά στρατεύματα να εκπαιδευτούν σε καναδικές στρατιωτικές βάσεις – Διαβάστε τον μυστικό «Φάκελο Κίνας» (“China Files”) τώρα!,…

Ο Justin Trudeau κάλεσε τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της Κίνας (PLA) να στείλει τα στρατεύματά του για εκπαίδευση ψυχρού καιρού στο CFB Petawawa του Οντάριο – και ο Trudeau θύμωσε τα μάλα με τις Καναδικές Ένοπλες Δυνάμεις (CAF) για την ακύρωση της εκπαίδευσης αφότου η Κίνα αγήγαγε τους Καναδούς πολίτες Michael Spavor και Michael Kovrig.

Αυτό είναι μόνο μία από τις πολλές αποκαλύψεις-«βόμβες» στο «The China Files», μια πρόσβαση 34 σελίδων σε ενημερωτικά έγγραφα που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση του Trudeau στο «Rebel News», όπως φαίνεται παρακάτω.

Τα έγγραφα που κανονικά θα είχαν μαυριστεί εντελώς από κυβερνητικούς λογοκριτές αντίθετα έχουν γκριζαριστεί. Ωστόσο, τα έγγραφα παραμένουν εντελώς ευανάγνωστα.

Το Rebel News επέλεξε να μαυρίσει ένα πολύ μικρό μέρος που διαφορετικά θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια ενός ατόμου.



Μη ξεχνάμε ότι ήταν ο ίδιος ο Trudeau που είχε στείλει περίπου 200 άτομα των CAF (του Ένοπλων Δυνάμεων του Καναδά) στο ...Wuhan (Ουχάν) της Κίνας τον Οκτώβριο του 2019 για να συμμετάσχουν στους Στρατιωτικούς Παγκόσμιους Αγώνες, μια εκδήλωση προπαγάνδας για τις διπλωματικές αναφορές ότι η Κίνα χρησιμοποιεί τις διαπραγματεύσεις «μεταξένειου δρόμου» για να απαιτήσει από τις χώρες να αφήσουν τα παράπονα για τα ανθρώπινα δικαιώματα εάν θέλουν εμπορικές συμφωνίες μαζί της.

Τα «China Files» (Τα Αρχεία Κίνας ή Ο Φάκελος Κίνας) δείχνουν ότι η υποτακτική προσέγγιση του Trudeau στην Κίνα δεν είναι μόνο η προσωπική του εμμονή — είναι η επίσημη πολιτική ολόκληρης της κυβέρνησής του και έχει μολύνει βαθιά και τη δημόσια διοίκηση του Καναδά. Ο εκ δεξιών φίλος του Trudeau, ο Ian Shugart, ήταν επιφορτισμένος με τη σιωπή των νόμιμων ανησυχιών του CAF για την Κίνα και ανάγκασε τον στρατό μας να συνεχίσει να ενεργεί ωσάν η Κίνα, και όχι οι ΗΠΑ, να είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχός μας!!!

Ως δημόσια υπηρεσία, το Rebel News έχει δημοσιεύσει πλήρως τα έγγραφα με την ελπίδα ότι άλλοι δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να ξεκλειδώνουν την αλήθεια για το πώς ο Trudeau απομακρύνει τον Καναδά από τους δημοκρατικούς συμμάχους μας και προς τη μεγαλύτερη δικτατορία του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΔΩ Ή ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ >> https://drive.google.com/viewerng/viewer?

Δείτε τώρα την σχετική εκπομπή εδώ >>

——————-

Πηγή Α ‘ >>

250,000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ Η.ΠΑ. ΤΩΡΑ.

Υπάρχουν τώρα 250.000 κινεζικά στρατεύματα στα σύνορα της…

Δημοσιεύτηκε από Eliana Elefheriou στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Πηγή Β’ >>

https://www.rebelnews.com/the_china_files 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr