Αποκάλυψη-«σοκ» ή μάλλον…ΟΧΙ: Περίεργη συνάντηση Μητσοτάκη και…ΜΠΟΥΡΛΑ της Pfizer το Σεπτ. του…᾽19. Τα είχαν όλα συμφωνημένα από…ΤΟΤΕ.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το Διοικητικό Συμβούλιο και την Παγκόσμια Ηγετική Ομάδα της Pfizer

Αποκάλυψη-«σοκ» ή μάλλον…ΟΧΙ: Περίεργη συνάντηση Μητσοτάκη και…ΜΠΟΥΡΛΑ της Pfizer το Σεπτ. του…᾽19. Τα είχαν όλα συμφωνημένα από…ΤΟΤΕ.

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε γράψει ΠΟΛΛΑ αποκαλυπτικά για την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, πράγματα που ΔΕΝ επιδέχονται ουδεμίας αμβισβητήσεως διότι είναι καλά τεκτμηριωμένα. Σας έχουμε βγάλει αρκετά «τσουχτερά» και για τον ρόλο του ίδιου του…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην ίδιαν ΑΠΑΤΗΝ αυτήν δια τόσον της συναινέσεως όσον της…ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του ακόμη και…ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, δηλαδή, ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Και τα τρία παρακάτω άρθρα θα σας τα περιγράψουν όλα…

ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι!

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΟ-συνεννόηση κυβέρνησης Μητσοτάκη & ΠΟΥ για τον εμβολιασμό των Ελλήνων το Δεκ. ΠΕΡΣΙ (του 2019)!!!

ΣΟΚ: Η ψευτο- πανδημία του κορωνοϊού εκηρύχθη την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που ψηφίστηκε το νομοσχέδια για τα εμβόλια στην Ελλάδα!Πάμε όμως και σε ένα άλλο αποκαλυπτικό άρθρο του σάιτ efimerida.gr από τον Σεπτ. του…2019, που είχε να κάνει με μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση του Μητσοτάκη με τον ίδιον τον…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ, την Δ.Σ. της Pfizer που, όλως «τυχαίως», προμηθεύει την Ελλάδα με τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ…ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ…ΤΟΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ…ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΔΩ???!!!

Αλήθεια κ….ΚΟΥΛΗ πως ήλθε στον ΔΙΚΟ ΣΑΣ το νουν, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ, η ιδέα να καλέσετε τον φίλο σας τον ΒΡΩΜΟ-ΜΠΟΥΡΛΑ για μια συνάντηση στην Ελλάδα για την…ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ και τούτο…2 μήνες πριν αποκαλυφθεί ο…ΚΩΛΟ-νοϊός σας στον κόσμο περι τα τελ. του Δεκ. του 2019 και αρχές Ιαν. του 2020;;;

Διαβάστε τώρα το εν λόγω άρθρου του efimerida.gr με ημερ. 22 Σεπτ. 2019


Συνάντηση Μητσοτάκη με το ΔΣ της Pfizer: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το success story της Ευρώπης


«Η δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει το success story της Ευρώπης» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση που είχε σήμερα το πρωί με το Διοικητικό Συμβούλιο και την παγκόσμια ηγετική ομάδα της Pfizer.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε την πολυεθνική βιομηχανία, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, για την απόφασή της να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη ένα από τα έξι ψηφιακά εργαστηριακά της κέντρα (digital hubs), συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει κόμβο επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στον τομέα της τεχνολογίας της υγείας με τη δημιουργία του εργαστηρίου έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε την Pfizer για την απόφασή της να επενδύσει στην Ελλάδα

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε την ανάγκη αξιοποίησης από την πολυεθνική εταιρεία της τεχνογνωσίας Ελλήνων επιστημόνων που εξειδικεύονται στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας έχει ταλαντούχους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, καλούς ακαδημαϊκούς και Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό οι οποίοι με την επιστροφή τους στην πατρίδα θα καταθέσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Η εταιρεία έχει ως στόχο να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση. «Η χώρα μας είναι εφικτό να καταστεί κέντρο αριστείας στον τομέα κλινικών μελετών», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κίνητρο και για άλλες εταιρείες η επένδυση της Pfizer στην ΕλλάδαΟ  κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς ενώ ευχήθηκε η πρωτοβουλία της Pfizer για την επέκταση της παρουσίας της να αποτελέσει κίνητρο για περισσότερες εταιρείες να προβούν στην ίδια κίνηση Τόνισε δε, πως γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι η Ελλάδα εξέπεμψε το μήνυμα ότι πήρε το μάθημά της, υπέφερε πολύ αλλά ταυτόχρονα ωρίμασε και πλέον κυρίαρχο στοιχείο στη χώρα αποτελεί η οικονομική και πολιτική σταθερότητα. «Πήραμε πολύ καθαρή εντολή να αλλάξουμε τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η χώρα αφήνει πίσω την κρίση.

«Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει κόμβο επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στον τομέα της τεχνολογίας της υγείας» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

O Kυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ενώ αναφέρθηκε και στον Αντικαπνιστικό νόμο που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή σημειώνοντας πως η κοινωνία είναι έτοιμη να τον δεχτεί και να τον αφομοιώσει.

O Kυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η Δημόσια Υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε και επαίνεσε θερμά τον Δρ. Άλμπερ Μπουρλά, τον Έλληνα CEO (Chief Executive Officer) της Pfizer για το έργο του, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για έναν Έλληνα να βρίσκεται στη θέση αυτή ενώ ταυτόχρονα τιμά την χώρα του προτείνοντας στην εταιρεία που εκπροσωπεί να επενδύσει στην Ελλάδα.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/synantisi-kyriakoy-mitsotaki-me-symboylio-pfizer

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,
PFIZER,
ΕΠΕΝΔΥΣΗ,
ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ,
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ