Home Greek News ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ LOCKDOWN ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ LOCKDOWN ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

by _
0 comment 290 views

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ LOCKDOWN ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


-γράφει ο Μάκης Βραχιολίδης

Ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται στον πιο στυγνό υποστηρικτή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτός που δήθεν κατήγγειλε τον Τσίπρα για την “κακή” όπως την χαρακτήζει συμφωνία, δηλώνοντας ότι θα έβαζε βέτο στην εισδοχή των Σκοπίων στην ΕΕ, είναι ο πολιτικός που κυριολεκτικά σκάβει τον λάκκο της Μακεδονίας χρησιμοποιώντας μάλιστα ως άλλοθι το lockdown!

Με τα συνεχή και σκληρά lockdown αφανίζει οικονομικά τη Μακεδονία, με συνέπεια να δημιουργεί τις προϋποθέσεις της ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης σε όλη αυτή την ευαίσθητη περιφέρεια της Ελλάδος, χωρίζοντας κυριολεκτικά τη χώρα στο νότιο και βόρειο τμήμα! Επαναφέρει πλέον τις ξεχασμένες αντιπαλότητες-έχθρες μεταξύ βορρά και νότου οι οποίες ελάμβαναν σάρκα και οστά στις κερκίδες των γηπέδων, όμως τώρα το φαινόμενο έχει εδραιωθεί στη ψυχοσύνθεση των Μεκεδόνων οι οποίοι θεωρούν εαυτούς ότι έχουν απέναντί τους μια εχθρική κυβέρνηση!

Μέσα στα γήπεδα πάντως εκφράστηκε αυτή η αγανάκτηση των Μακεδόνων, συγκεκριμένα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα με πανό που εμφανίστηκε στην Τούμπα ως μια μορφή επικοινωνιακού «ανταρτοπόλεμου»: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ…Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ”

το βρωμικο σχεδιο της

Η κυβέρνηση προχωρά με μια τιμωριτική, αν όχι εκδικητική στάση, απέναντι σε όλους τους Μακεδόνες που αντέδρασαν με συνεχή συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπων, κλείνοντας τους πολίτες στα σπίτια τους με σκληρά lockdown και οδηγώντας στον οικονομικό αφανισμό εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις. Αυτό το σκηνικό είναι… βούτυρο στο ψωμί των Σκοπιανών οι οποίοι στοχεύουν μελλοντικά στην αρπαγή της Μακεδονίας μας με τη δημιουργίας της “Μακεδονίας του Αιγαίου”

Βεβαίως κάτι τέτοιο θέλουν και οι Γερμανοί, οι ενορχηστρωτές της Συμφωνίας των Πρεσπών και αυτο΄οι οποίοι κάποιοι στιγμή θέλουν το διαμελισμό της Μακεδονίας μας. Ο Μητσοτάκης λοιπόν  έρχεται ως ο…μάγειρας αυτής της εγκληματικής συνταγής για τη χώρα μας, υλοποιώντας τα μελλοντικά σχέδια των Γερμανών και των Σκοπίων! Πρόκειται για ΄προδοσία άνευ προηγουμένου! Μέσα στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται  η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας προς τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, για τη σωρεία των σχολικών βιβλίων που αναθεωρήθηκαν ώστε τα Σκόπια να αποκαλούνται σε αυτά “Βόρεια Μακεδονία”!!!

το βρωμικο σχεδιο της

 

το βρωμικο σχεδιο της

 

Η ίδια η κυβέρνηση προκαλεί την οργή όλου του κόσμου της Μακεδονίας!

Πληροφορίες>>  pronews.gr

Πηγή > > indobserver.gr 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr