Home ΗΠΑ Ο Γιάννης Κουντούρης στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τις ταραχές στο Καπιτώλιο. Πίσω από αυτές οι ίδιοι οι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και η ΑΝΤΙΦΑ!!!

Ο Γιάννης Κουντούρης στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τις ταραχές στο Καπιτώλιο. Πίσω από αυτές οι ίδιοι οι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και η ΑΝΤΙΦΑ!!!

by _
0 comment 601 views

Ο Γιάννης Κουντούρης στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» για τις ταραχές στο Καπιτώλιο. Πίσω από αυτές οι ίδιοι οι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και η ΑΝΤΙΦΑ!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 14 Ιαν. 2021, 10:07, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εχθές τα είπα με τον κ Νίκο Χειλαδάκη και την κα Ευδοξία  Βροχίδου στην εκπομπή «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» της Βεργίνας Τηλεοράσεως και τους ευχαριστώ και πάλιν! Αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικοί δημοσιογράφοι και πρέπει όλοι εσείς να τους στηρίζετε! 
Μιλήσαμε και πάλιν δια τας εκλογάς των ΗΠΑ διότι αυτή η ιστοριούλα…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. Και για όσους θα θέλατε να ενημερώνεστε τακτικά για όλα αυτά, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του σάιτ μας εδώ, στο ειδικό τμήμα με επικεφαλίδα “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ” διότι εκεί  δημοσιεύουμε αποκλεισιτκά άρθρα επι καθημερινής βάσεως! Αυτά μπορείτε να τα εύρητε και εις το ιστολόγιον Egerssi.gr του δημοσιογράφου κου Παναγιώτη Αποστόλου…

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 130121 C John Kountouris

Jan 14, 2021

ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

18.1K subscribers

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr