Home ΗΠΑ Έκθεση-βόμβα: 65 χώρες συνολικά παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ του 2020….!!!

Έκθεση-βόμβα: 65 χώρες συνολικά παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ του 2020….!!!

by _
0 comment 263 views

ΒΟΜΒΑ: Κυκλοφοράει έκθεση που Επιβεβαιώνει ότι πολλές χώρες παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ του 2020 – Εκατομμύρια άκυρα ψηφοδέλτια παρενεβλήθησαν στις εκλογές


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com): Ο κορυφαίος εγκληματολογικός ειδικός υπολογιστών (ή εγκληματολογικός αναλυτής πληροφορικής) Γιοβάν Πούλιτζερ συνεχίζει να μας κάνει να πέφτουν από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις του για τη μεγάλη εκλογική νοθεία που έγινε κατά τη διάρκεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα για αυτόν…

Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!!

Οι Δημοκρατικοί της Γεωργίας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα στοιχεία για νοθεία στις εκλογές ΗΠΑ. Εκατοντάδες κουτιά πλαστών ψηφοδελτίων μπήκαν στον καταστροφέα εγγράφων!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Από τον Joe Hoft από το GateWayPundit.com
Δημοσιεύθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2021 στις 4:30 μ.μ.


Ο εφευρέτης και ο αναλυτής δεδομένων Jovan Hutton Pulitzer (Γιοβάν Πούλιτζερ) δημοσίευσαν μια έκθεση που δείχνει ότι πολλές χώρες παρενέβησαν στις εκλογές του 2020….

Ο Πούλιτζερ επιμένει ότι η μόνη λύση για να δούμε τους πραγματικούς νικητές των εκλογών του 2020 σε όλα τα επίπεδα είναι ο έλεγχος της ψηφοφορίας.

To BL ανέφερα σήμερα:

Ο ερευνητής του εφευρέτη και του Στάνφορντ Τζόβαν Πούλιτζερ την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, δημοσίευσε μια έκθεση αποδεικτικών στοιχείων ξένης παρέμβασης στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Αντίγραφο της παρέμβασης στις Εξωτερικές Εκλογές για την κριτική και την κοινοποίησή σας», έγραψε ο Πούλιτζερ στο κοινωνικό μέσο Mewe. «65 ξένες χώρες συμμετείχαν σε επιθέσεις σε 7 βασικές πολιτείες και σε περισσότερες από 600 περιοχές εκλογικών κέντρων ανά τις ΗΠΑ. Αυτό είναι τεκμηρωμένο και πραγματικό.»

Ο Πούλιτζερ κυκλοφόρησε ένα tweet με σύνδεσμο για το πού μπορεί να βρεθεί το έγγραφό του:

Δείτε την αποκαλυπτική του έκθεση εδώ … >> https://drive.google.com/file/d/1vOZ9dMeys31MXYi9JkAMS0cuTf2faxQT/view?usp=sharing

Το BL συνεχίζει:
Σε μια έκθεση 36 σελίδων σχετικά με την παρέμβαση στις ξένες εκλογές, ο Πούλιτζερ τόνισε τις παρατυπίες στις ψήφους και τις εκλογικἐς νοθείες σε οκτώ πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των Μίτσιγκαν, Πενσυλβάνια, Ουισκόνσιν, Μινεσότα, Γεωργία, Νεβάδα, Αριζόνα και Νέο Μεξικό. Ακολουθούν ορισμένα σημεία στην αναφορά:
  • Οι Κινέζοι κέρδισαν συστηματικά τον έλεγχο στο εκλογικό μας σύστημα που αποτελεί έκτακτη ανάγκη εθνικής ασφάλειας
  • Οι ηλεκτρονικές μηχανές ψηφοφορίας είχαν παραβιαστεί και δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ότι παρέχει ακριβή καταμέτρηση ψήφων
  • Για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η «αποτυχία» της μέτρησης των χάρτινων εκλογών για να προσδιοριστεί ποιος κέρδισε τις εκλογές του Πρόεδρο, των Γερουσιαστών και των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου.
  • Οι μετρήσεις με το χέρι που αναφέρθηκαν από τα ΜΜΕ δεν είναι πραγματικά μετρήσεις χεριών και εύκολα ανατρεπόμενες.
Ο ερευνητής είπε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (Κ.Κ.Κ.) έχει αξιοποιήσει οικονομικούς, μη κυβερνητικούς και ξένους συμμάχους, συμπεριλαμβανομένης της Βενεζουέλας, για να αποκτήσει ΕΠΙΡΡΟΗ και ΕΛΕΓΧΟ της Αμερικανικής Υποδομής Ψηφοφορίας σε τουλάχιστον 28 πολιτείες. “

Ο Πούλιτζερ συνέχισε να μοιράζεται ότι εάν τα άκυρα ψηφοδέλτια αφαιρέθηκαν από τα αποτελέσματα των εκλογών και μετρήθηκαν οι υπόλοιπες έγκυρες ψήφοι, τα τρέχοντα πιστοποιημένα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 θα ήταν πολύ διαφορετικά σε όλα τα επίπεδα.

Το Gateway Pundit ανέφερε για τον Pulitzer στο παρελθόν όπου ισχυρίστηκε ότι τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών του 2020 μπορούν να καθοριστούν με την εξέταση των πραγματικών χάρτινων ψηφοδελτίων των εκλογών. Αυτά τα ψηφοδέλτια είναι ιδιοκτησία του Δημοσίου και υπάρχει εντολή της κυβερνήσεως να κρατηθούν [για έλεγχο] για 22 μήνες μετά τις ομοσπονδιακές εκλογές.

There’s Really Only One Way to Save Our Union and Bring the Country Back Together and It’s Not Impeachment

Το Impeachment, η ΜΟΜΦΗ του Προέδρου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η απάντηση, αλλά η εγκληματική αναθεώρηση όλων των ψηφοδελτίων των εκλογών του 2020 και ΕΚΕΙ θα φανεί ΠΟΙΟΣ είναι η δίκαιος εν προκειμένω και ΠΟΙΟΣ ο…ΑΠΑΤΕΩΝ!!!

Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/huge-report-shows-numerous-countries-interfered-2020-election-resulting-millions-invalid-ballots-inserted-election/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr