Έγγραφο-φωτιά που κυκλοφόρησε στις 6 Ιαν.: Ο Πρόεδρος Κένεντι ζήτησε από το FBI να διερευνήσει τις σχέσεις του πατέρα της Νάνσι Πελόσι με τη…ΜΑΦΙΑ


Ο Πρόεδρος Κένεντι είχε ζητήσει από το FBI το 1961 να εξετάσει τους δεσμούς του πατέρα της Πελόσι με τη…ΜΑΦΙΑ – Έγγραφα που κυκλοφόρησαν σιωπηλά την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώνουν αυτό…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Ιαν 2021, 10:34 ,ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τόσο η Πελόσι όσο κι ο Τζο Μπάιντεν ήσαν οι μοναδικοί γερουσιαστές που τον Σεπτ. του 2001, και σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Τζόρτζ Μπούς του Νεώτερου, ΕΘΑΨΑΝ την οποιαδήποτε έρευνα του Κογκρέσου για το μεγάλο χτύπημα κατά των ΗΠΑ από την…ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΟΥΝ, κ.ο.κ.!!!

Ο πατέρας της Πελόσι, ως μεγάλος γερουσιαστής, είχε συμβάλει στην ίδρυση του…ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ του…ΙΣΡΑΗΛ τη δεκ. του 40, που θα χτυπήσει χρόνια μετά τις Ίδιες τις ΗΠΑ την 11η Σεπτ. του 2001, στην ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ του οποίου συνέβαλε η ίδια η…ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΣΙ!!! Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!…


Ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι είχε ζητήσει κάποτε από τον FBI να διερευνήσει τις σχέσεις του πατέρα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσὠπων Νάνσι Πελόσι, Thomas D’Alesandro Jr., με…το οργανωμένο έγκλημα. Τα σχετικά έγγραφα του FBI κυκλοφόρησαν σιωπηλά στις 6 Ιανουαρίου φέτος, την ώρα, δηλαδή, που ο Τράμπ εκφωνούσε την ομιλία του στην Ουάσινγκτον.

Στις 6 Ιανουαρίου, το FBI κυκλοφόρησε σιωπηλά έγγραφα σχετικά με τον πατέρα της Νάνσυ Πελόσι. Ο Thomas D’Alesandro Jr διερευνήθηκε από το FBI το 1961 κατόπιν αιτήματος του Προέδρου John F. Kennedy (Τζόν Κένεντι). Η αποδέσμευση του εγγράφου κυκλοφόρησε ενώ τα Μ.Μ.Ε. και οι Δημοκρατικοί ήταν απασχολημένοι με την έγκριση των κλεμμένων εκλογών και προωθούσαν την αφήγηση ότι οι υποστηρικτές του Trump είναι βίαιοι.

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα από τον επίσημο ιστότοπο του FBI που επιβεβαώνει αυτό…

Υπήρξαν προηγούμενες αναφορές ότι ο D’Alessandro Jr ήταν συνδεδεμένος με τον όχλο. Το Federalist Papers ανέφερε το 2018:

Παρά τις δικαιολογίες του τότε επικεφαλής του FBI Χέρμπερτ Χούβερ, οι ισχυρισμοί συνέχισαν να συσσωρεύονται και ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι ζήτησε επιτέλους το 1961 ότι να ερευνηθούν «η συμμετοχή του Ντ ‘Αλεσάντο με τους μαφιόζους της Βαλτιμόρης• με ευνοιοκρατία στην ανάθεση δημοτικών συμβάσεων• [και] η προστασία των πολιτικών συντελεστών και η δίωξη των τοπικών υποθέσεων».

Τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στις 6 του μηνός παρέχουν στοιχεία ότι ο πατέρας της Pelosi διερευνήθηκε από το FBI βάσει των ανησυχιών του Κένεντι. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρασχέθηκαν στον Κένεντι και τον αδερφό του Bobby, τον Γενικό Εισαγγελέα.

Το FBI σημείωσε ότι ο πατέρας της Πελόσι θεωρείτο για μια θέση [στη κυβέρνηση] που θεωρείται άγνωστη και εάν έχουν αναπτυχθεί ουσιαστικές υποτιμητικές πληροφορίες, θα πρέπει να αναφερθούν και η έρευνα να διακοπεί διότι, σύμφωνα με το FBI,  «η τεκμηρίωση οποιασδήποτε από τις κατηγορίες θα απέκλειε τον D’Alesandro από οποιαδήποτε θέση για την οποίαν ήταν υποψήφιος»:


Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/president-kennedy-asked-fbi-look-speaker-pelosis-father-connections-mob-documents-quietly-released-last-week-confirm/

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from fbi

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
vault.fbi.gov/thomas-dalesan...