Home ΗΠΑ ΔΟΛΙΩΤΑΤΗ επιχείρηση προβοκάτσιας των Δημοκρατικών ετοιμάζεται για την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν για την κατάσχεση των όπλων των πολιτών!

ΔΟΛΙΩΤΑΤΗ επιχείρηση προβοκάτσιας των Δημοκρατικών ετοιμάζεται για την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν για την κατάσχεση των όπλων των πολιτών!

by _
0 comment 269 views

ΔΟΛΙΩΤΑΤΗ επιχείρηση προβοκάτσιας των Δημοκρατικών ετοιμάζεται για την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν για την κατάσχεση των όπλων των πολιτών!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ – Ένοπλες διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί στα καπιτώλια των κρατών των ΗΠΑ πριν από την ορκωμοσία Μπάιντεν – Πιθανή δόλια πλοκή ετοιμάζεται από τη Ακρο-αριστέρα για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικάνων πολιτών!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Ιαν. 2021, 18:16, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο, αμερικανικο-πατριωτικό σάιτ THE GATEWAY PUNDIT

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Υπάρχουν αρκετές ένοπλες διαμαρτυρίες που ετοιμάζονται σε κρατικά καπιτώλια σε ολόκληρη τη χώρα πριν από τις εναρκτήριες τελετές της ορκωμοσίας του Τζό Μπάντεν την επόμενη εβδομάδα.

Σας προτρέπουμε να μην παραβρεθείτε εκεί!

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό πρόκειται για ένα λίαν ύπουλο σχέδιο για την κατάσχεση των όπλων των Αμερικανών πολιτών!

Σκέφτείτε το εξής.

Την περασμένη εβδομάδα, η δαιμονική αριστερά χρησιμοποίησε την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ για να αφαιρεθούν το δικαίωμα της οπλοχρησίας των Αμερικανών που παρέχεται στους πολίτες της χώρας βάσει της 2ης Τροποποιήσεως του Συντάγματων των ΗΠΑ.

Δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί έχουν απομακρυνθεί από τα κοινωνικά μέσα μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Οι ακρο-αριστεροί τεχνολογικοί γίγαντες αφαίρεσαν την ικανότητα του Προέδρου Trump να επικοινωνεί ελεύθερα με το αμερικανικό κοινό.

Η επόμενη προγραμματισμένη επιχείρηση είναι να πάρουν τα όπλα των πολιτών.

ΑΝΗΣΧΥΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΑ…ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΩΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΑ.

Η αριστερά δεν φοβάται ούτε διστάζει.

Οι Δημοκρατικοί απλώς έκλεψαν τις εκλογές που τις είχε κερδίσει με σαρωτική νίκη ο Πρόεδρος Τραμπ.

Κατάργησαν το δικαίωμά σας να επικοινωνήσετε ελεύθερα στο διαδίκτυο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ…ΟΠΛΑ ΣΑΣ.

Ο Aaron Katersky ανέφερε:

«Ένοπλες διαμαρτυρίες έχουν προγραμματισεί σις 50 πολιτειακές πρωτεύουσες από τις 16 Ιανουαρίου έως τουλάχιστον τις 20 Ιανουαρίου και στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου», σύμφωνα με ένα ενημερωτικό δελτίο του FBI που έλαβε η ABC.

 

Μια ομάδα ζητά «εισβολή» στα κρατικά, τοπικά και ομοσπονδιακά κυβερνητικά δικαστήρια και διοικητικά κτίρια σε περίπτωση που ο Πρόεδρος Τραμπ αφαιρεθεί πριν από την Ημέρα Εγκαινίων, σύμφωνα με ένα ενημερωτικό δελτίο του FBI που έλαβε η ABC.

 

Το FBI «έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια αναγνωρισμένη ένοπλη ομάδα που σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον στις 16 Ιανουαρίου.

 

Προειδοποιούν ότι εάν το Κογκρέσο επιχειρήσει να αφαιρέσει τον Πρόεδρο Τράμπ μέσω της 25ης Τροποποιήσεων του Αμερικανικού Συντάγματος, θα υπάρξει τεράστια εξέγερση», σύμφωνα με ένα ενημερωτικό δελτίο που έλαβε η ABC.

Προς ενημέρωση, για την ιστορία, αυτές οι ΔΗΘΕΝ «ένοπλες διαμαρτυρίες» τις επόμενες μέρες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ από την Εκστρατεία Τραμπ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ…ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟ…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Δείτε τώρα τα σχετικά τουίτ…


Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/warning-not-attend-armed-protests-state-capitols-inauguration-possible-sinister-plot-hatched-radical-left-take-away-gun-rights/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr