Home Greek News Κυβερνητικό σχέδιο η πολυπολιτισμική Ελλάδα…

Κυβερνητικό σχέδιο η πολυπολιτισμική Ελλάδα…

by _
0 comment 127 views

Κυβερνητικό σχέδιο η πολυπολιτισμική Ελλάδα…


Διαβάστε παρακάτω την είδηση που αντλήσαμε από την ειδησεογραφική πλατφόρμα www.antonionews.gr και θα αντιληφθείτε πως η Ελλάδα μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, όπως ευαγγελίστηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη ομιλία του στη Βουλή (προγραμματικές δηλώσεις), εξ ου και στο κάθε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, δεν χρησιμοποιεί τον όρο Ελληνίδες – Έλληνες, αλλά χρησιμοποιεί το “Συμπολίτες”!

«Η πιλοτική εφαρμογή της ψηφιακής πλατφόρμας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων χορήγησης ή ανανέωσης των αδειών διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-12-%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%b9/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr