Πανικοβλημένη η Τατιάνα “κόβει” στον αέρα τον Παναγιώτη Δούμα λόγω…ΤΡΑΜΠ [ΒΙΝΤΕΟ]


Πανικοβλημένη η Τατιάνα “κόβει” στον αέρα τον Παναγιώτη Δούμα [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε συζήτηση για τον Τραμπ


Αναγκάστηκε να κόψει τον καλεσμένο της η Τατιάνα Στεφανίδου γιατί δεν σταματούσε να λέει λογικά πράγματα…

Μια απλή δήλωση μετάνοιάς ήθελε η κ.Τατιάνα Στεφανίδου από τον Παναγιώτη Δούμα και αντ’ αυτού πήρε #ΠΕΗΝ, κάτι που την εκνεύρισε σε σημείο να αναγκαστεί αρχικά να μιλάει επάνω του και στη συνέχεια να τον κλείσε άρον-άρον.

Στα πλαίσια της διεθνούς μιντιακής επιχείρησης δαιμονοποίησης του Χρυσαφένιου Αυτοκράτορα αλλά και του εθνολαϊκού κινήματος που εκπροσωπεί, κάθε εκπομπή της εγχώριας τηλεοπτικής χωματερής έχει επιδοθεί σε έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης και ψεύδους. Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο πια όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα από τις πιο κιριλέ εκπομπές ανταλλαγής απόψεων μέχρι τα τρας σόου του μεσημεριού οι τραμποφοβικοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι να ξερνάνε διεθνιστική χολή κατά του Ντόναλτ Τραμπ.

via GIPHY

Κόντρα σε όλα αυτά, η λατρεμένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος κυρία Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε από την εκπομπή της να φιλοξενήσει έναν εκ των διαχειριστών της σελίδας “Donald Trump Greek Fan Club” και ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών κύριο Παναγιώτη Δούμα προκειμένου να τον πιέσει να ανακαλέσει τόσο την υποστήριξη του στον Ντόναλντ Τραμπ όσο και τον προσωπικό του θαυμασμό στο πρόσωπο του Προέδρου της καρδιάς μας.

Όμως ο κ.Δούμας επέλεξε να την βομβαρδίσει με βόμβες αλήθειας και αγνής πατριωτικής λογικής. Αντιλαμβανόμενη πως βγαίνει εκτός αφηγήματος τελειώνει ο τηλεοπτικός χρόνος της εκπομπής η αγαπημένη και πάντα φρέσκια παρουσιάστρια αναγκάστηκε να κλείσει γρήγορα τη σύνδεση.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: