Home ΗΠΑ Βίντεο-βόμβα: Μοίραζαν ΟΠΛΑ στους υποστηρικτές τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ εν μέσω του χάους εκεί οι διευθύνοντες της ΑΝΤΙΦΑ!!!

Βίντεο-βόμβα: Μοίραζαν ΟΠΛΑ στους υποστηρικτές τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ εν μέσω του χάους εκεί οι διευθύνοντες της ΑΝΤΙΦΑ!!!

by _
0 comment 182 views

Βίντεο-βόμβα: Μοίραζαν ΟΠΛΑ στους υποστηρικτές τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ εν μέσω του χάους εκεί οι διευθύνοντες της ΑΝΤΙΦΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιαν. 2021, 10:19, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στιο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Αφήνουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους τρομοκράτες της Αντίφα που είχαν μπουκάρει στο Καπιτώλιο ενώ τους πατριώτες τους κατηγορούν για εγχώρια τρομοκρατία!!!! σας αποκαλύψαμε τον όλο ύπουλο ρόλο της εγχώριας τρομοκρατικής ομάδος στα επεισόδειο που είχαν «ξεσπάσει» στο Καπιτώλιο στις 6 του μηνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο ακόλουθο αποκλειστικό βίντεο του σάιτ μας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), παρατηρούνται οι διευθύνοντες της ακρο-αριστερής ομάδος ΑΝΤΙΦΑ να μοιράζουν…ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ, στα ΣΥΝΤΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!

Τους λέμε διευθύνοντες διότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει μετατραπεί πλέον σε μια ολόκληρη…επιχείρηση –και επιχειρησιακά και τρομοκρατικά, με μεγάλο ετήσιο προϋπολογισμό (οι συνάδελφοί τους από τους Black Lives Matter έχουν ήδη γίνει ΔΙΣεκατομμυριούχοι)— του…ΤΖΟΡΤΖΟ ΣΟΡΟΣ και των ΔΗΜΟΚΡΑΣΤΙΚΩΝ που έχουν διαπράξει ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και πρέπει να ΣΥΛΛΗΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, κ.ο.κ.!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΚΑΙ…ΠΟΙΟΙ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!– ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;;;

Είναι πιθανόν πλέον στους πατριώτες, που είχαν μπει κι αυτοί στο Καπιτώλιο, να προσάψουν οι αρχές και την κατηγορία της εγχώριας τρομοκρατίας (γιατί το απαιτούν όλοι οι Δημοκρατικοί μαζι με τον Μπάιντεν) ενώ τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ τους…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ του Σόρος τους αφήνουν…ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!

-με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/new-video-antifa-hands-weapons-bag-storming-us-capitol/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr