Home Κορωνοϊος Άλλοι 2 θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών μετά τον εμβολιασμό με Pfizer σε Γηροκομεία: 1 ηλικιωμένη πέθανε την επομένη στην Ιταλία και 1 στη Σλοβενία αμέσως μετά το εμβόλιο…

Άλλοι 2 θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών μετά τον εμβολιασμό με Pfizer σε Γηροκομεία: 1 ηλικιωμένη πέθανε την επομένη στην Ιταλία και 1 στη Σλοβενία αμέσως μετά το εμβόλιο…

by _
0 comment 175 views

John Kapsimalis

Άλλοι 2 θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών μετά τον εμβολιασμό με Pfizer σε Γηροκομεία: 1 ηλικιωμένη πέθανε την επομένη στην Ιταλία και 1 στη Σλοβενία αμέσως μετά το εμβόλιο…

Στη Γένοβα, μια ηλικιωμένη γυναίκα σε RSA πεθαίνει από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από εμβόλιο Covid αναφέρει η corriere della sera 6/1/21.

Η 89χρονη γυναίκα παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία και δερματικό εξάνθημα. Η υγειονομική υπηρεσία της Λιγουρίας αναφέρει: “Ξεκίνησαν οι έρευνες αυτοψίας”

Μια 89χρονη γυναίκα – που διέμενε σε ένα Γενουατικό RSA – πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία αφού υποβλήθηκε σε αντι-Covid εμβολιασμό. Δεδομένης της ταυτόχρονης εκδήλωσης, έχουν ξεκινήσει έρευνες αυτοψίας και “προς το παρόν δεν υπάρχουν άμεσες αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ αιμορραγίας και εμβολίου”. Αυτό ανακοινώθηκε από την Alisa, τον Οργανισμό Υγείας της Λιγουρίας. Η ηλικιωμένη γυναίκα εμβολιάστηκε την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. «Λίγο αργότερα, η ασθενής υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και παρουσίασε δερματικό εξάνθημα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην εντατική του νοσοκομείου Villa Scassi, όπου πέθανε σήμερα το πρωί, είπε η Alisa.

Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στην Ευρώπη, έχουν αναφερθεί τουλάχιστον δύο άλλες περιπτώσεις θανάτου μετά το εμβόλιο, αλλά μετά από έρευνες αυτοψίας, αποκλείστηκαν συσχετίσεις με το εμβόλιο.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες, μια ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή στη Σλοβενία ​​αμέσως μετά τον εμβολιασμό της Pfizer-BioNTech. Η γυναίκα υπέστη καρδιακή προσβολή. Τα πρώτα ευρήματα δεν συσχετίζουν τα δύο γεγονότα, ακόμη και αν συστάθηκε επιτροπή για την υπόθεση.

Ο θάνατος μιας γυναίκας που διέμενε σε γηροκομείο αμέσως μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer / BioNTech coronavirus είναι απίθανο να συσχετιστεί με τον εμβολιασμό. Η γυναίκα πέθανε λόγω συννοσηρότητας, σύμφωνα με ειδική επιτροπή αναφέρει το sta.si στις 7 Γενάρη για το θάνατο της Σλοβένας.

Στην Πορτογαλία, μια 41χρονη νοσοκόμα πέθανε την 1η Ιανουαρίου μετά τη λήψη του εμβολίου στις 30 Δεκεμβρίου. Η γυναίκα δεν υπέφερε από παρενέργειες αλλά πέθανε στον ύπνο της. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση, τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της αυτοψίας αποκλείουν τη σύνδεση με το εμβόλιο, ακόμη και αν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου (σσ. υπέροχα, ανεξιχνίαστος θάνατος ).

Φαρμακοεπιτήρηση

Στην πρώτη στην ιταλική περίπτωση, θα ξεκινήσει έρευνα στη Γένοβα επειδή μπαίνουμε στην τέταρτη φάση: αυτή της Φαρμακοεπιτήρησης που εξετάζει τις πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις, ακόμη και σπάνιες, που μπορεί να έχουν διαφύγει από τις δοκιμές, αν και σε μεγάλη κλίμακα, της Φάσης 3. “Δεν είναι μόνο η χρονολογική πτυχή που πρέπει να υποδηλώνει μια ενεργή δράση του εμβολίου. Σίγουρα θα υπάρξει προσεκτική αξιολόγηση μιας πιθανής συσχέτισης, η οποία όμως φαίνεται απίθανη. Το μέγεθος των μελετών που έχουν διεξαχθεί για αυτό το εμβόλιο και για εκείνες που πρόκειται να εγκριθούν είναι συγκρίσιμου μεγέθους με εκείνο άλλων φαρμάκων και εμβολίων στην αγορά », εξηγεί ο ιολόγος Fabrizio Pregliasco, ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου Galeazzi στο Μιλάνο. “Σπάνια ανεπιθύμητα συμβάντα μπορούν ακόμα να εντοπιστούν σε μαζική χρήση, όπως συμβαίνει με όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια, αλλά οι σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ένα πράγμα, ένα άλλο ακραίο συμβάν, όπως ένας θάνατος ανεξάρτητα από το εάν έχει ληφθεί ένα φάρμακο ή έχετε εμβολιαστεί » δικαιολογείται…….

Επειδή υπάρχουν παρενέργειες

Έχει ειπωθεί ότι οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου Pfizer κατά Covid είναι πυρετός, πονοκέφαλος, ρίγη, κόπωση, πόνος στις αρθρώσεις και στους μυς, πόνος στην περιοχή της ένεσης και μερικές φορές δερματικά εξανθήματα. Αυτά είναι συμπτώματα που δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί καλά: αυτά είναι ανοσολογικά αποτελέσματα επειδή το εμβόλιο κατά του Covid ενεργοποιεί σε μεγάλο βαθμό την ανοσολογική απόκριση. Τα άτομα με αυτή την αντίδραση είναι συνήθως κάτω των 55 ετών και η δεύτερη δόση είναι συνήθως πιο αποτελεσματική από την πρώτη. Και αυτό σημαίνει ότι οι ηλικιωμένοι δεν έχουν αυτές τις παρενέργειες επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν είναι τόσο ισχυρό και δεν ανταποκρίνεται όσο τα νεότερα. 16% αυτών που παίρνουν τη δεύτερη δόση θα αναπτύξουν πυρετό πάνω από 38 βαθμούς: αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ακόμη πιο έτοιμο να πολεμήσει αναφέρει η corriere della sera.

https://www.google.com/…/genova-anziana-rsa-muore…

https://english.sta.si/…/death-of-vaccinated-woman-not…

 


Πηγή >>

Άλλοι 2 θάνατοι ηλικιωμένων γυναικών μετά τον εμβολιασμό με Pfizer σε Γηροκομεία: 1 ηλικιωμένη πέθανε την επομένη στην…

Δημοσιεύτηκε από John Kapsimalis στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr