ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Είναι πανθομολογούμενο, πως το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ελληνικού λαού (κατά πλειοψηφία) είναι η κοντή μνήμη. Δηλαδή ξεχνάει πολύ σύντομα, όχι μόνο ασήμαντα γεγονότα που συνέβησαν, αλλά και τραγικά γεγονότα τα οποία συντελέστηκαν κάποια χρονική στιγμή και τα οποία είχαν “προφητευτεί” κατά περίεργο τρόπο από εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα της χώρας μας!

“Προφητείες” που αναγγέλθηκαν με πομπώδη τρόπο σε ανύποπτο χρόνο και οι οποίες επαληθεύτηκαν στα επόμενα χρόνια και έτσι αναρωτιέται ο κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας, αν αυτό το πολιτικό πρόσωπο είχε μαντικές ικανότητες πρόβλεψης του μέλλοντος, ή αν ήταν εντεταλμένο όργανο της Οργάνωσης της ΝΤΠ (Νέας Τάξεως Πραγμάτων) και η οποία αποτελείται από οικονομικούς παράγοντες, κερδοσκόπους επενδυτές,  μεγαλοεπιχειρηματίες, διπλωμάτες, πολιτικούς, και όλους εκείνους τους εντεταλμένους στην αλλαγή του κόσμου όπως τον ξέραμε με την εφαρμογή της Παγκοσμιοποίησης!

Η ΝΤΠ δίνει εντολές και το πολιτικό μας Σύστημα τις εκτελεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%bf%ce%b9%ce%ba/


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from egerssi

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
egerssi.gr/%ce%be%ce%b5%c...