Η προβοκατόρικη εισβολή στο Καπιτώλιο…


Η προβοκατόρικη εισβολή στο Καπιτώλιο…

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, αρχικά δομήθηκε με γνήσια πατριωτικά υλικά (2000 – 2005) και για τον λόγο αυτό εκτινάχτηκε εκλογικά σε πολύ δύσκολες πολιτικά εποχές για πατριωτικό κόμμα, αφού υπήρχε επίπλαστη ευμάρεια του ελληνικού λαού και απόλυτος εφησυχασμός των δεινών που έρχονταν μέσω των Μνημονίων για κείνον και την Πατρίδα!

Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, ξυπνήματος του ελληνικού λαού από τον “αιώνιο” λήθαργό του, ενώθηκαν πολλοί Έλληνες πατριώτες που καθιέρωσαν το κόμμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού, πριν αυτό πουληθεί εκ των έσω, με βουλευτές του που μετακόμισαν στην νεοφιλελεύθερη ΝΔ και όλο το διάστημα από την ένταξή τους στον ΛΑΟΣ και μέχρι της αποχώρησής τους για τη Συστημική ΝΔ, υποδαύλιζαν τον πατριωτικό χώρο που εκείνη την εποχή εκφραζόταν από τον ΛΑΟΣ!

Ένας από τους άξιους πατριώτες και με τον οποίο συνεργαστήκαμε άψογα, ήταν ο ποινικολόγος Φλώρινας Παύλος Αλτίνης!…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85-9-%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-2021/

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from egerssi

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%...