Home Greek News ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ COVID-19 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ! ΘΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4862/20 ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΕΤΙΚΟ (ΣΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΣΤΟ ΤΕΣΤ) ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!»

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ COVID-19 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ! ΘΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4862/20 ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΕΤΙΚΟ (ΣΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΣΤΟ ΤΕΣΤ) ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!»

by _
0 comment 415 views

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ COVID-19 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ! ΘΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4862/20 ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΕΤΙΚΟ (ΣΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΣΤΟ ΤΕΣΤ) ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!»

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΣΚΑΡΛΑΤΟ

 Ανοίγουν τα σχολεία με lockdown ! ! ! Κάτι βρωμάει και ζεχνει…Τέστ και εμβόλια στα πιτσιρίκια χωρίς την αδεια γονέων;

Η Κυβέρνηση αποφάσισε σε συνθήκες lockdown – Φυλάκισης να ανοίξουν τα σχολεία σε συνθήκες ΑΣΚΗΣΕΩΣ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ……

Προσέξτε..

κατι βρωμαει με το ανοιγμα των

Θα κάνουν μάθημα με ανοικτά παράθυρα (Χρειάζονται Στρατιωτική σκληραγώγηση ?) με μπουφάν γιατί θα κρυώνουν και ετσι θα αρρωστήσουν πιο ευκολα!! Θα φορουν μάσκα μέσα στην αίθουσα και εξω απο αυτή.

Έτσι θα χτυπούν την Ψυχική και Σωματική τους Υγεία…Και επιπλέον θα περνάνε Κλιμάκια του ΕΟΔΥ χωρις την αδεια των Γονέων να κάνουν ΤΕΣΤ στα παιδιά μας χώνοντας ενα ΣΤΙΚΑΚΙ στις μύτες των μαθητών!!! Και ολα αυτά δηθεν για να εχουν μια επιδημιολογική εικόνα στα σχολεία της Χωρας!! Θα κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους στους μαθητές χωρις την έγκριση των Γονέων…

Σημειώνουμε οτι οι ΓΟΝΕΙΣ απαγορεύεται να εισέρχονται στο προαύλιο και στις αίθουσες και Γενικά στο χώρο του σχολείου. Έτσι θα μπορεί ο κάθε ανευθυνο-υπεύθυνος να χώνει το στικάκι στη μύτη των παιδιών και οι Δάσκαλοι να μην ενημερώνουν τους Γονείς..Το δε τηλέφωνο του σχολείου μπορεί και να μην λειτουργεί κατα την ωρα εισβολής του ΕΟΔΥ για ΤΕΣΤ.

Λαμβάνοντας υπόψη και την Δήλωση της παιδιάτρου κ.Β.Παπαευαγγέλου οτι το ασφαλέστερο μέρος για τα παιδιά ειναι το σχολείο διοτι υπάρχει ενδοοικογενειακή μετάδοση του ιού δεν είναι καθόλου τυχαία.

Θα έχουμε ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ βάσει του Νόμου που μπορούν να μεταφέρουν θετικά κρούσματα σε Νοσοκομεία η χώρους Υγειονομικής Φροντίδας για νοσηλεία και Θεραπεία η εμβολιασμό!!!

Βρωμάει πολύ αυτη η Δήλωση γιατί δένει με το Νόμο 4862/20 για ΑΡΠΑΓΕΣ των παιδιών μας..Ετσι οι Γονείς που θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία να ξέρουν οτι αν με αναξιόπιστα ΤΕΣΤ τους βγουν θετικά τα παιδιά τους δεν θα επιστρέψουν σπίτι!!!

Θα τα αρπάξουν και δεν έχουν δικαίωμα ούτε να τα δουν!!! Εγγυημένη Επιστροφή των παιδιών σας δεν θα υπάρχει ..Ο Νόμος μιλά για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ των παιδιών σας!!! Αφήστε που θα μπορούν να τους δώσουν θεραπεία η Εμβολιασμό χωρις την αδεια σας….Γι αυτό σκεφτείτε το καλα πριν τα στείλετε …..

Δεν νοιάζονται για εμάς αλλά να εκτελέσουν την Ατζέντα Τρόμου ελέγχου και μείωσης πληθυσμού.

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Μέσω >> indobserver.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr