Home ΗΠΑ Αφήνουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους τρομοκράτες της Αντίφα που είχαν μπουκάρει στο Καπιτώλιο ενώ τους πατριώτες τους κατηγορούν για εγχώρια τρομοκρατία!!!!

Αφήνουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους τρομοκράτες της Αντίφα που είχαν μπουκάρει στο Καπιτώλιο ενώ τους πατριώτες τους κατηγορούν για εγχώρια τρομοκρατία!!!!

by _
0 comment 333 views

Αφήνουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους τρομοκράτες της Αντίφα που είχαν μπουκάρει στο Καπιτώλιο ενώ τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ πατριώτες (που είχαν κάνει το ίδιο και ΔΙΚΑΙΩΣ) τους κατηγορούν για εγχώρια τρομοκρατία!!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Ιαν. 2020, 12:03, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο ακτιβιστής της Γιούτα John Sullivan (Τζόν Σουλιβάν) οργάνωσε διαμαρτυρία της εγχώριας τρομοκρατικής ομάδος Antifa (Αντίφα) κοντά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ προτού μπουκάρουν σε αυτό τόσο οι Αμερικανοί πατριώτρες όσο κι οι της…Αντίφα καθώς και οι των…Black Lives Matter (BLM). Έβγαλα μάλιστα ένα τουίτ για τα λεωφορεία των BLM που είχαν φθάσει στην…ΟΥΣΙΝΓΚΤΟΝ την ημέρα της ομιλίας του Τράμο στις 6 του μηνός…!!!…

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το CNN πήρε συνέντευξη από τον Τζον Σούλιβαν μετά τον θάνατο, από ασφαλίτη-δολοφόνο του Καπιτωλίου, της Άσλι Μπάμπιτ (Ashli Babbit).

Ο Τζον Σουλίβαν, που είναι ένας γνωστός αριστερός ηγέτης από τη Γιούτα, εισέβαλε στην Καπιτώλιο των ΗΠΑ με τους συνακτιβιστές του την Τετάρτη.

Ο Τζον Σουλίβαν είναι ένας νταής των Black Lives Matter από τη Γιούτα, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου συλλαλητηρίου “Stop the Steal” των συντηρητικών ψηφοφόρων των ΗΠΑ.

Τον Αύγουστο, ο Τζον Σουλίβαν είχε απειλήσει να «διώξει βίαια τον Πρόεδρο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο» κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδείων στην Ουάσιγκτον. Ο Sullivan είχε μεταφερθεί και τότε στο DC για τις τότε διαμαρτυρίες.

Εκείνη την εποχή ο John Sullivan είχε χαρακτηριστεί ως ηγέτης των Black Lives Matter από την πολιτεία Γιούτα. Δείτε το παρακάτω άρθρο για περισσότερα…

“We About to Go Get that MotherF***er! – It’s Time for Revolution!” – VIDEO – BLM Threatens to Rip President Trump from White House

Ο Τζον Σουλίβαν εισέβαλε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την Τετάρτη. Ήταν κοντά στην…Ashli Babbitt όταν εφονεύθη από την αστυνομία του Καπιτωλίου.

Η Amy Mek του Ιδρύματος RAIR ανέφερε:

Μετάφρασις του παραπάνω τουίτ…

Ο ιδρυτής της ριζοσπαστικής αριστερής ακτιβιστικής οργάνωσης Insurgence USA, John Sullivan, βρισκόταν μέσα στο Καπιτώλιο και μαγνητοσκοπούσε την Ashli Babbit καθώς βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος και πέθαινε!!!
Ο Sullivan είναι ένας γνωστός βίαιος ταραχοποιός από τη Γιούτα, ο οποίος έχει συληφθή κατά το παρελθόν για βία κατά των συντηρητικών!!!

Ο John Sullivan πιάστηκε από τις κάμερες στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ…ΜΕΣΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Την Παρασκευή, η ερευνήτρα δημοσιογράφος Μίλι Γουέβερ (Millie Weaver) συνάντησε τον Τζον Σουλίβαν στην Ουάσιγκτον.

Τον άκουσε να λέει ότι…ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ…

Όπως αναφέραμε νωρίτερα – και από τη Millie Weaver – ο John Sullivan διοργάνωσε μια εκδήλωση BLM-Antifa στο Washington Memorial την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου.

Εθεάθη μετά από λίγο να εισβάλλει στο Καπιτώλιο μαζί με άλλους τρομοκράτες της ΑΝΤΙΦΑ και των Black Lives Matter!!!

Notice he organized BLM/Antifa to storm the Capitol on the 6th later then “catch and released” pic.twitter.com/0MvK8AdIiY

— Millie Weaver ?? (@Millie__Weaver) January 9, 2021

Ο ίδιος ο John Sullivan έκανε tweet για τα λεωφορεία BLM στην Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου “Stop the Steal”.


Πηγή Α’ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/not-making-headlines-utah-activist-john-sullivan-organized-antifa-protest-near-us-capitol-stormed-tweeted-blm-buses-dc-6th/

Πηγή Β’ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/far-left-activist-john-sullivan-utah-arrested-storming-us-capitol-released-without-charges-organized-antifa-event-area-time-stop-steal-rally/


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr