Home Greek News Τελειώνει ο Φλώρος του Στρατού: Τον «έφαγαν» οι δημόσιες σχέσεις ή μάλλον το…ΣΥΣΤΗΜΑ γιατί είναι…ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;

Τελειώνει ο Φλώρος του Στρατού: Τον «έφαγαν» οι δημόσιες σχέσεις ή μάλλον το…ΣΥΣΤΗΜΑ γιατί είναι…ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;;

by _
0 comment 243 views

Τελειώνει ο Φλώρος του Στρατού: Τον «έφαγαν» οι δημόσιες σχέσεις;


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Προτού διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των συστημικών «Παραπολιτικών», αξίζει να επισημάνουμε εδώ πως κάθε φορά που ένας πατριώτης ΓΝΗΣΙΟΣ προκύψει μέσα από τις τάξεις του Στρατού, τον…«ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ» αμέσως σταδιοδρομικά…


Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος διαβάζουμε στην εφημερίδα Παραπολιτικά

Στο Πεντάγωνο, όπου δεν τον βρίσκει εύκολα κανείς, επικρατεί βαρύ κλίμα για τον στρατηγό, που είναι αλήθεια ότι εσχάτως έχει χάσει για τα καλά την μπάλα.

Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα κάνουν λόγο περί ενός επιπόλαιου τύπου, που ανταγωνίζεται σε δημόσιες σχέσεις τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή.

Το πιο πιπεράτο που γράφει η στήλη «Πράκτωρ» στην ίδια εφημερίδα για τον Α/ΓΕΕΘΑ έχει να κάνει με το γεγονός ότι διαθέτει (πλέον) προσωπικό φωτογράφο.

Προφανώς, του «αρέσει» η φάτσα του και θέλει να τη βλέπει. Πέραν τούτου, έχει αρχίσει να σκέφτεται όπως ο Φραγκούλης ο Φράγκος, πατριωτικά και ολίγον ακροδεξιά.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr