Home Greek News Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλια: «Να κλείσουμε διμερείς συμφωνίες» ζητά ο Α.Τσίπρας – «Μόνο από ΕΕ» λέει ο Κ.Μητσοτάκης

Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλια: «Να κλείσουμε διμερείς συμφωνίες» ζητά ο Α.Τσίπρας – «Μόνο από ΕΕ» λέει ο Κ.Μητσοτάκης

by _
0 comment 179 views

Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλια: «Να κλείσουμε διμερείς συμφωνίες» ζητά ο Α.Τσίπρας – «Μόνο από ΕΕ» λέει ο Κ.Μητσοτάκης

Και στο «βάθος» εκλογές


Το θέμα του εμβολιασμού και της επάρκειας των εμβολίων αναδεικνύεται σε κορυφαίο ζήτημα και σημείο σύγκρουσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, καθώς στην Κουμουνδούρου έχουν επιλέξει να επικεντρώσουν εκεί την ρητορική τους εν όψει και των επερχόμενων εκλογών.

Άλλωστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας η αξιωματική αντιπολίτευση στήριξε απόλυτα τις απαγορεύσεις με αποτέλεσμα να μην έχουν και πολλά ζητήματα όπου να μπορούν να κάνουν οξεία αντιπολιτευτική κριτική.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως η χώρα θα πρέπει να «κυνηγήσει» διμερείς συμφωνίες για τα εμβόλια καθώς δεν επαρκούν οι δόσεις από την ΕΕ, ενώ στη Νέα Δημοκρατία επιμένουν πως οι ευρωπαϊκές δόσεις φτάνου.

Η πρώτη πράξη της σύγκρουσης παίχτηκε σήμερα, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα εμβόλια και την πολιτική που θα πρέπει να χαράξει η χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/952065_sygkroysi-nd-syriza-gia-emvolia-sto-vathos-ekloges-dimereis-symfonies-zita

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr