Home ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Προηγήθη προσυνεννόηση Antifa, Δημοκρατικών & QAnon για τα επεισόδεια στο Καπιτώλιο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Προηγήθη προσυνεννόηση Antifa, Δημοκρατικών & QAnon για τα επεισόδεια στο Καπιτώλιο!

by _
0 comment 268 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Προηγήθη προσυνεννόηση Antifa, Δημοκρατικών & QAnon για τα επεισόδεια στο Καπιτώλιο!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Ιαν. 2021, 10:56, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), υπήρξε ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΣ μεταξύ της ΑΝΤΙΦΑ, των Δημοκρατικών και της δήθεν «πατριωτικής» ομάδος  QAnon που ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ των προχθεσινών επειδοδείων εις το Καπιτώλιον στην Ουάσινγκτον….

ΚΑΙ ΓΙ᾽ΑΥΤΟ τους επετράπη να «εισβάλουν» πρώτοι εις το κτίριον του Καπιτωλίου και να κάμουν ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΙΝ, ντυμένοι σαν «οπαδοί» του Τράμπ (με δερματοστιξίες σφυροδρέπανου ταυτόχρονα!!!), χωρίς να τους πειράξει ΚΑΝΕΙΣ!!!

Ναι, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ…ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!!!

Και όσο για τους υπόλοιπους γνήσιους υποστηρικτές του Τράμπ, που είχαν τα κότσια να μπουκάρουν -και ΔΙΚΑΙΩΣ γιατί ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΙΠΙΤΙ το Καπιτώλιον!– στο Καπιτώλιον, αφού οι ασφαλίτες έκλεισαν και ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ υπούλως τις πόρτες του κτιρίου, ΑΥΤΟΥΣ τους…ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ και μετά τους άσκησαν κατηγορίες για…ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Η δήθεν «πατριωτική ομάδα» QAnon, από την οποία έχει απολαύσει μεγάλη υποστήριξη εδώ και χρόνια ο ίδιος ο Τράμπ, ΕΝΘΑΡΥΝΕ ΥΠΟΥΛΩΣ μερικούς ΓΝΗΣΙΟΥΣ υποστηρικτές του Τράμπ να προσέλθουν στο συλλαλητήριο με…ΟΠΛΑ, ΜΟΛΙΤΟΦ ΚΟΚΤΕΙΛ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΑΛΔΗ ΟΙ του Aanon, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ….ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ σας γράψαμε το άρθρο μας με τίτλο ΠΟΥΛΗΣΕ όλες τις ΗΠΑ ο Τράμπ! Παρεδόθη ενώ έλεγε συνέχεια ότι δεν θα το κάνει ΠΟΤΕ! Καταδίκασε του πατριώτες που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο!!!. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ!!!

Αυτά τα παιδιά που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ από τους ασφαλίστες της Πελόσι και του Chuck Schumer, δρούσαν –αφελώς δυστηχώς– κατόπιν εντολής του…QAnon!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως μερικοί από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Τράμπ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;; Μιλάω για τον Alex Jones, τον Michael Flynn και όχι μόνο!!!

Ακόμη και ΠΡΙΝ την ομιλία του Τράμπ την περασμένη Τετάρτη, τα πρακτοράκια του Σόρος ήδη επετίθεντο στην αστυνομία στην περιοχή και όχι μόνο. Υπήρξε επίσης ΣΑΦΗΣ ΕΝΤΟΛΗ προς την Αστυνομία να ..ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, να..ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Ήταν ΌΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ΠΟΛΛΟΊ ΈΠΕΣΑΝ ΕΡΜΑΙΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ «ΦΩΡΤΩΣΑΝ» ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!!!

Όσο για την ΔΗΘΕΝ «πατριωτική ομάδα» QAnon, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τιτλο ΣΟΚ: Ελέγχεται από Μασόνους και τους Ρότσιλντ η δήθεν «αντινεοταξική ομάδα» QAnon (“Q”). Σύνδεση με τον Καρατζαφέρη!!! για να μάθετε ΠΟΙΑ ακριιβώς είν’ αυτή η «αντινεοταξική» ομάδα που έχει καλυφθεί κατά κόρον την τελευταία εβδομάδα από τα ΜΜΕ. Αποτελούν δηλαδή την λεγόμενη…ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Από τη μία το παίζουν «πατριώτες« κτλ., αλλά, από την άλλη, δουλεύουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΠΟΛΕΜΑΕΙ»!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr