Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλια: «Να κλείσουμε διμερείς συμφωνίες» ζητά ο Α.Τσίπρας – «Μόνο από ΕΕ» λέει ο Κ.Μητσοτάκης


Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για εμβόλια: «Να κλείσουμε διμερείς συμφωνίες» ζητά ο Α.Τσίπρας – «Μόνο από ΕΕ» λέει ο Κ.Μητσοτάκης

Και στο «βάθος» εκλογές


Το θέμα του εμβολιασμού και της επάρκειας των εμβολίων αναδεικνύεται σε κορυφαίο ζήτημα και σημείο σύγκρουσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, καθώς στην Κουμουνδούρου έχουν επιλέξει να επικεντρώσουν εκεί την ρητορική τους εν όψει και των επερχόμενων εκλογών.

Άλλωστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας η αξιωματική αντιπολίτευση στήριξε απόλυτα τις απαγορεύσεις με αποτέλεσμα να μην έχουν και πολλά ζητήματα όπου να μπορούν να κάνουν οξεία αντιπολιτευτική κριτική.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως η χώρα θα πρέπει να «κυνηγήσει» διμερείς συμφωνίες για τα εμβόλια καθώς δεν επαρκούν οι δόσεις από την ΕΕ, ενώ στη Νέα Δημοκρατία επιμένουν πως οι ευρωπαϊκές δόσεις φτάνου.

Η πρώτη πράξη της σύγκρουσης παίχτηκε σήμερα, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα εμβόλια και την πολιτική που θα πρέπει να χαράξει η χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/952065_sygkroysi-nd-syriza-gia-emvolia-sto-vathos-ekloges-dimereis-symfonies-zita


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/elliniki-polit...