Home ΗΠΑ ΠΟΥΛΗΣΕ όλες τις ΗΠΑ ο Τράμπ! Παρεδόθη ενώ έλεγε συνέχεια ότι δεν θα το κάνει ΠΟΤΕ! Καταδίκασε του πατριώτες που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο!!!

ΠΟΥΛΗΣΕ όλες τις ΗΠΑ ο Τράμπ! Παρεδόθη ενώ έλεγε συνέχεια ότι δεν θα το κάνει ΠΟΤΕ! Καταδίκασε του πατριώτες που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο!!!

by _
0 comment 259 views

ΠΟΥΛΗΣΕ όλες τις ΗΠΑ ο Τράμπ! Παρεδόθη ενώ έλεγε συνέχεια ότι δεν θα το κάνει ΠΟΤΕ! Καταδίκασε του πατριώτες που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο συμπεριλαμβανομένων των…ΝΕΚΡΩΝ που έχυσαν το…ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!!

ΟΛΑ εμπρόκειτο για ένα…ΘΕΑΜΑ…ΣΟΟΥ της Νέας Τάξης Πραγμάτων…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Ιαν. 2021, 19:36, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Πρόεδρος Τραμπ το απόγευμα σήμερα δημοσίευσε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα σχετικά με τη δήθεν «θεραπεία του έθνους».

«Σε όσους εμπλέκονται σε πράξεις βίας και καταστροφής, δεν εκπροσωπείτε τη χώρα μας. Σε όσους παραβίασαν το νόμο, θα το πληρώσετε », είπε ο Τραμπ μαζεύοντας στο ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ…ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ– ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΣΤΙΚΟΥΣ!!!

«Μια νέα διοίκηση θα εγκαινιαστεί στις 20 Ιανουαρίου. Σκοπός μου τώρα είναι να εξασφαλίσω μια ομαλή και απρόσκοπτη μετάβαση εξουσίας ” είπε ο …ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…ΠΟΤΕ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΟΝ…ΣΟΡΟΣ (σε αντίθεση με τις βλακείες που σας λένε τα «πατριωτικά» σάιτ της πλάκας), ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ, ΤΟΝ…ΜΠΙΛ ΓΚΈΙΤΣ (των οποίων τα δηλητηριώδη εμβόλια τα έχει ΕΓΚΡΙΝΕΙ που σημαίνει…ΘΑΝΑΤΟΣ για εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΤΟΝ…ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΟΜΩΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ της 3ης ΝΕΟΜ. του 2020 ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!

Διαβάστε όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα για τις εκλογές των ΗΠΑ στο ακόλουθο ειδικό τμήμα του σάιτ μας…

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ – Στο κάτω μέρος του παρόντος άρθρου θα σας παρέχουμε πολλούς συνδέσμους προηγούμενων αποκαλυπτικών άρθρων που έχουμε βγάλει διαχρονικά για τον Τράμπ και τους δεσμούς με όλους τους προαναφερόμενους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. 

ΚΙ ΩΜΩΣ….

ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “ΞΑΦΝΙΚΑ”…«ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΤΗΝ…ΧΙΛΑΡΙ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων!!! για να…ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

 

ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΔΗΛ., ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2016 ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015, ΚΑΙ ΤΟΎΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ…ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΠΑΝΤΕΣ. ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΈΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΗΛΘΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΚΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΗΓΕΤΗ» ΕΝΩ ΟΔΗΓΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ -ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΕΔΏ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ– ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ..ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ Ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! που γράψαμε στις 23 Νοεμ. του 2020, σας είχαμε ήδη προειδοποιήσει για αυτό που ζούμε…ΤΩΡΑ, με τον Τράμπ να ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Και γράψαμε…

ΕΕΕΕ ;;;;!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Ο Τράμπ ζήτησε από τον Μέρφι να ξεκινήσει τη…ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ…ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ…ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ…ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;!!!

ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ!!! ΑΡΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ «ΠΟΛΕΜΑΕΙ» ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ» ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;;!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΝΑ…ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ «ΚΟΛΠΑΚΙ» ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, ΑΛΛΑ…ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ…ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Τράμπ σε επισκέπτες του Λευκού Οίκου: «Θα σας δω σε…τεσσερα χρόνια.» Προϊδεάζει όλους για το μεγάλο…ΣΤΗΣΙΜΟ για να βγεί τελικά πρόεδρος ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ;;;!!!.

Μιλάμε για τον ΙΔΙΟ Τράμπ που έλεγε συνέχεια τους τελευταίους δύο μήνες «Δεν θα το βάλουμε εμείς ΠΟΤΕ κάτω!…Δεν θα παραδοθούμε εμείς ΠΟΤΕ!» κτλ. Ε ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα δημοσιεύσαμε ένα πάρα πολύ δυσάρεστο άρθρο με τίτλο Πολύ ύπουλα πράγματα παίζονται: Ο Ρούντι Τζουλιάνι φωτογραφίζεται με πρακτοράκι της…ANTIFA που ηγήθη των επεισοδείων στο Καπιτώλιο!!! όπου αποκαλύψαμε πράγματα που ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΟΙΡΗΝΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. Είναι ΜΟΝΟ για αυτούς που θέλουν να…ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!!!…

Ο Τράμπ όντως είχε ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ για την ανατροπή του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ αποτελέσματος των εκλογών (από κήρυξη στρατιωτικού νόμου σε ενεργοποίηση εκτελεστικών διαταγμάτων και όχι μόνο) , αλλά τώρα τα…ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΟΛΑ!!! Η εκστρατεία Τράμπ μόλις ακύρωσε τις τέσσερεις εκλογικές νομικές διεκδικήσεις της για την πολιτεία Γεωργία. ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΟ.

Δείτε τώρα την σημερινή ομιλία-ΠΑΡΑΔΟΣΗ του Τράμπ και …ΦΡΙΞΤΕ. Προσέξτε πως ΔΕΝ ξεχωρίζει τους πράκτορες της ΑΝΤΙΦΑ από τους δικούς του υποστηρικτές-πατριώτες που μπουκάραν όλοι στο Καπιτώλιο. ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ «ΤΣΟΥΒΑΛΙ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…4 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!


Διαβάστε ακόμη!….

Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χόλιγουντ: ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί προέδροι είναι και…ΗΘΟΠΟΙΟΙ, συμπεριλαμβανομένου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!
ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!
ΣΟΚ: Φίλη του Τράμπ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ η συνεργός του αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν Γκισλέιν Μάξγουελ!!!
ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!
Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια.
ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ο Τράμπ!!! ΔΕΝ ήταν στο «νοσοκομείο» για «κορωνοϊό», αλλά σε ένα…ΠΛΟΙΟ σε…ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!
Το κατηγορητήριο της Γκισλέιν Μάξγουελ περιλαμβάνει δύο μέρη όπου ο Τραμπ μπορεί να διωχθεί για παιδεραστία!
Τραμπ: Ο «βασιλιάς της Νέας Υόρκης» και τα… αμαρτωλά πάρτι με ανήλικες και κοκαΐνη
Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr