Home Κορωνοϊος Οι ηλικιωμένοι πέφτουν σαν τις…μύγες από το εμβόλιο κατά του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού της Pfizer

Οι ηλικιωμένοι πέφτουν σαν τις…μύγες από το εμβόλιο κατά του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού της Pfizer

by _
0 comment 269 views

Σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι NTD, 

-Αναφέρεται ότι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν αρχίσει να πεθαίνουν μέρες ή ακόμη και ώρες μετά την λήψη του εμβολίου κονωνοϊού!!!…

-Αυτό φυσικά δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου Pfizer…

-Ένας ηλικιωμένος άνδρας 85 ετών με προϋπάρχουσες παθήσεις πέθανε μετά τη λήψη του εμβολίου…

-Στο Ισραήλ δύο ηλικιωμένοι άνδρες πέθαναν σε διάστημα δύο ωρών μεταξύ τους μετά τη λήψη του εμβολίου…

-Στην Ελβετία, ένας 91χρονος άνδρας πέθανε 5 μέρες μετά τον εμβολιασμό του…

Υπάρχει βέβαια μια συντονισμένη από τα ΜΜΕ προσπάθεια, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις τους σε όλο τον κόσμο, για τη…ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ αυτού του τεραστίου σκανδάλου. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι θάνατοι ανθρώπων που πεθαίνουν  -όλως «τυχαίως»– αμέσως ΜΕΤΑ την λήψη του εμβολίου κορωνοϊού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ???!!!

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας είχαμε προειδοποιήσει προ εμδομάδων για αυτό που σημβαίνει…ΤΩΡΑ με τους…ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ–ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!!! Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο ΑΡΧΙΚΌΣ ΣΥΝΤΆΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ ΚΆΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ὈΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΎ ΕΊΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΤΟ HIV!!!» ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΕΙ ΤΟ BBC!!! οπου ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Ιλινοϊς Francis Boyle μας πρωτο-προειδοποιήσει για μαζικούς…ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! Είναι ο αρχικός συντάκτης του αντιτρομοκρατικού νόμο για τα βιολογικά όπλα των ΗΠΑ του 1989, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το είδος τεχνολογίας (δηλ., την συνθετική βιολογία ή γενετική μηχανική) που χρησιμοποήθηκε για τη δημιουργία των εμβολίων κατά του κορωνοϊού!!!

Και είπε ο Boyle…

«Αυτά τα εμβόλια θα αρχίσουν να σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. Θα ξεκινήσει με τους ηλικιωμένους στα γηροκομεία και με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν πια για την κοινωνική ασφάλιση, την ιατρική περίθαλψη καθώς και για άλλες κρατικές παροχές τους. Αυτή είναι η ατζέντα πίσω από αυτό. Ξεκινά με τους ηλικιωμένους!” είπε οργισμένος ο Boyle!

 

«Αυτή είναι η ναζιστική φιλοσοφία των άχρηστων εσθιόντων (τρωγόντων) που καταδικάστηκε κατά τη διάρκεια των δικών της Νυρεμβέργης»… «Εσείς εκεί στην Ελλάδα γνωρίζετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για όλα αυτά. Αντισταθήκατε τότες στους Ναζί»…«Η Γερμανία οφείλει ακόμη τις αποζημιώσεις στην ΕΛΛΑΔΑ για το τι της έκανε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!» είπε στο κλείσιμο της συνέντευξης.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΜΕΤΑΒΕΊΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ >> CATEGORY: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr