Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος χιλιάδων Αμερικανών πολιτών στο Καπιτώλιο για τη «νοθευμένη» εκλογή Τ.Μπάιντεν (βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος χιλιάδων Αμερικανών πολιτών στο Καπιτώλιο για τη «νοθευμένη» εκλογή Τ.Μπάιντεν (βίντεο)

by _
0 comment 121 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφοδος χιλιάδων Αμερικανών πολιτών στο Καπιτώλιο για τη «νοθευμένη» εκλογή Τ.Μπάιντεν (βίντεο)

Εκκενώθηκε κτήριο στο Καπιτώλιο – Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Μ.Πενς, είπε πως δεν θα μπλοκάρει την επικύρωση της «νίκης» Τ.Μπάιντεν


Χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες αρνούνται να δεχθούν τις «νοθευμένες», όπως υποστηρίζουν, εκλογές και έχουμε δραματικές επιπτώσεις. 

Όπως βλέπουμε στα παρακάτω βίντεο πολίτες έκαναν έφοδο στο Καπιτώλιο, μάλιστα έπειτα από την έφοδο τους εκκενώθηκε το κτήριο των γραφείων Cannon House.

Μετά από το κτήριο της Cannon, το προσωπικό που εργάζεται στα κυβερνητικά κτίρια του Καπιτωλίου δέχθηκε μήνυμα για να εκκενώσει τον χώρο και να κατευθυνθεί στους χώρους συγκέντρωσης.

Την ίδια ώρα ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς, υποστήριξε πως δεν θα μπλοκάρει την επικύρωση της «νίκης» Τζο Μπάιντεν.

Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, είχε δηλώσει πως «είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τη χώρα μας και το σύνταγμα μας. Οι πολιτείες θέλουν επανεκλογή. Ο Μάικ Πενς να κάνει το σωστό  αμφισβητώντας την εκλογική διαδικασία».

Δείτε τα βίντεο από την έφοδο των πολιτών: 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/kosmos/951562_ektakto-efodos-hiliadon-amerikanon-politon-sto-kapitolio-eno-o-mpens-eipe-pos-den-tha

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr