Home ΗΠΑ Ο Πένας καλωσορίζει τις προσπάθειες του Κογκρέσου να χρησιμοποιήσει την εξουσία της να απορρίψει το αποτέλεσμα των εκλογών σε περίπτωση απόδειξης νοθείας.

Ο Πένας καλωσορίζει τις προσπάθειες του Κογκρέσου να χρησιμοποιήσει την εξουσία της να απορρίψει το αποτέλεσμα των εκλογών σε περίπτωση απόδειξης νοθείας.

by _
0 comment 160 views

Ο Πένας καλωσορίζει τις προσπάθειες του Κογκρέσου να χρησιμοποιήσει την εξουσία της να απορρίψει το αποτέλεσμα των εκλογών αν αποδειχθεί ότι έγινε νοθεία στις κάλπες στις 13 Νοεμ. 2020…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Ιαν. 2021, 15:16, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


‘Oπως έχουμε γράψει για αυτό το θέμα εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»,  ο κύριος Μάικ Πένς δεν έχει δείξει καθόλου πρόθυμος στο να χρησιμοποιήσει την εξουσία του ως Προέδρου της Γερουρίας που θα κατέχει μόνον και μόνον στις 06 του μηνός, ώστε να κάνει κάτι εκ της θέσεως ταύτης δια την αντιστροφήν του δόλιου εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμ. του 2020.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ξύπνησαν οι Ρεπουμπλικάνοι!!! Θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν τις εκλογές στις 6 Ιαν. υπερ του ΤΡΑΜΠ!!! Ο Πένς αναβάλλει τη…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ του στο ΙΣΡΑΗΛ!!!, γράψαμε πως

ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ο ΚΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ -ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ– ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ…ΥΠΟΛΟΓΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΛΤΟΡΙΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΤΙΣ 06 ΙΑΝ. ΤΟΥ 2021 ΘΑ…ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΎΝ ΣΤΟΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΩΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΠΕΝΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΦΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΙΣ 06 ΙΑΝ. ΤΟΥ 2021. ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!

Έρχεται τώρα ο διευθυντής του γραφείου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μαικ Πενς, ο οποίος έδωσε γραπτή αναφορά που λέει τα εξής:

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμμερίζεται την ανησυχία εκατομμυρίων Αμερικανών πολιτών που αφορά την νοθεία των προεδρικών εκλογών του 2020.
Το γραφείο του αντιπροέδρου καλωσορίζει τις προσπάθειες τόσο της βουλής όσο και της γερουσίας να χρησιμοποιήσουν την εξουσία την οποία τους δίνει ο νόμος, να απορρίψουν και να φέρουν τα αποδεικτικά στοιχεία της νοθείας των εκλογών στην γερουσία και τους Αμερικανούς πολίτες στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Οκ…ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. Αλλά εάν γίνει κάτι τέτοιο από πλευράς τόσο της βουλής όσο και της γερουσίας, αυτό σημαίνει ότι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, Ο ΚΟΣ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΙΟΣ ΤΗΣ…ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ την 6η του μμηνός, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΕΓΚΕΙΡΗΜΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΌΛΟ ΣΥΝΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ), ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

Τουλάχιστον 50 Ρεπουμπλικανοί μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και τουλάχιστον 12 μέλη της Γερουσίας θα ασκήσουν ένσταση στις 6 Ιανουαρίου, στην επιβεβαίωση εκλογής του Τζο Μπάιντεν,…ενώ έξω από το Καπιτώλιο αναμένεται να συγκεντρωθούν εκατομμύρια υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων σχεδιάζουν να ψηφίσουν κατά της καταμέτρησης εκλεκτορικών ψήφων που θα πιστοποιούν την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, δήλωσαν στο CNN δύο Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Μο Μπρουκς και πολλά άλλα συντηρητικά μέλη του Σώματος συναντήθηκαν με τον Τραμπ και τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς για να συζητήσουν την εκτεταμένη εκλογική νοθεία και δήλωσαν ότι είναι βέβαιοι ότι μέλη τόσο του Σώματος όσο και της Γερουσίας θα ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα των ψήφων.

Στις 6 Ιανουαρίου, ο Πενς θα προεδρεύσει μιας κοινής συνεδρίασης του Κογκρέσου για την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εάν κανένα μέλος δεν αντιταχθεί στα αποτελέσματα, οι εκλογές θα πιστοποιηθούν. Αλλά εάν ένα μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και ένα μέλος της Γερουσίας ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τους εκλέκτορες (δηλ. τα αποτελέσματα) μίας πολιτείας το Κογκρέσο θα πρέπει να εξετάσει εάν θα αποδεχθεί αυτούς τους εκλέκτορες.

Την Τετάρτη, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζος Χόλεϊ ανακοίνωσε ότι θα αντιταχθεί στην πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων κατά τη διάρκεια της κοινής συνόδου.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίλτο Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ετοιμάζονται για ένσταση για την καταμέτρηση των ψήφων του Σώματος των Εκλεκτόρων στις 6 Ιαν. 2021 γράψαμε ότι η προσπάθεια ένστασης στις ψηφοφορίες του Κολλεγίου των Εκλεκτόρων από πλευράς των Ρεπουμπλικάνων όταν συνεδριάζει το Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου είναι μια προσπάθεια να δοθεί στον Τράμπ η νίκη των εκλογών. Εάν τουλάχιστον ένας βουλευτής και ένας γερουσιαστής αμφισβητήσουν τις ψήφους των πολιτειών κατά την ειδική σύνοδο του Κογκρέσου, μετά κάθε αίθουσα θα αποσυρθεί και θα συζητήσει την ένσταση. Η υιοθέτησίς της απαιτείται πλειοψηφία και αν γίνει αυτό, θα γίνει Πρόεδρος για…ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Η απλή πλειοψηφία από τα δύο σώματα θα αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών!!!

ΑΡΑ, ΑΠ ‘ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, Ο κος ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟΝ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! ΑΛΛΙΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΝ;;;

Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό. Θα υπάρξουν 7 πολιτείες-κλειδιά, όπου ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ το αποτελέσμα των εκλογών, που στις 6 του μηνός θα στέλνουν τους…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΙΝ/ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ!!!

Διαβάστε όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα για τις εκλογές των ΗΠΑ στο ακόλουθο ειδικό τμήμα του σάιτ μας…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr