Home Greek News Το τρένο της συγκυβέρνησης ξεκίνησε: Το άρθρο της ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου και η αναζήτηση του νέου «Λουκά Παπαδήμου»

Το τρένο της συγκυβέρνησης ξεκίνησε: Το άρθρο της ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου και η αναζήτηση του νέου «Λουκά Παπαδήμου»

by _
0 comment 247 views

Το τρένο της συγκυβέρνησης ξεκίνησε: Το άρθρο της ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου και η αναζήτηση του νέου «Λουκά Παπαδήμου»


Ως «πρόβα συγκυβέρνησης» εκλαμβάνεται από την πλειοψηφία των πολιτικών παρατηρητών το άρθρο της Προέδρου της Δημοκρατίας, Α.Σακελλαροπούλου στην «Εφημερίδα των Συντακτών», την μοναδική εφημερίδα που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ -πλην της κομματικής ΑΥΓΗΣ.

Το περιεχόμενο του άρθρου, αν και απηχεί ακριβώς τις θέσεις των ηγεσιών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατά του «εθνοκεντρισμού», υπέρ της «παγκοσμιοποίησης» κλπ. και αναδεικνύει την κοινή ατζέντα των δύο πολιτικών σχηματισμών, έρχεται σε δεύτερη μοίρα από ένα άλλο σημειολογικό γεγονός: Το ότι επιλέχθηκε ακριβώς η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοχρονιάτικο άρθρο της ΠτΔ, δείχνει και αυτό που έρχεται με ή χωρίς εκλογές. Συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχει περίπτωση η ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου να είχε γράψει άρθρο στην ΕτΣ, χωρίς να ενημερωθεί και να δώσει προσωπικά έγκριση ο Κ.Μητσοτάκης.

Και με αυτό τον τρόπο να αρχίσει να κτίζεται η γέφυρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που θα δούμε το 2021…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/950369_treno-tis-sygkyvernisis-xekinise-arthro-tis-ptd-asakellaropoyloy

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr