Home ΗΠΑ ΜΕΡΑ ΟΡΟΣΗΜΟ Η 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΜΕΡΑ ΟΡΟΣΗΜΟ Η 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

by _
0 comment 269 views

ΜΕΡΑ ΟΡΟΣΗΜΟ Η 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ είναι ραγδαίες και φυσικά δεν μπορεί παρά να ανησυχούν τον κάθε νοήμονα άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, που δεν εξουσιάζεται από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα!

Όπως “εξουσιάζεται” ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεχόμενος την επιθυμία Εξουσίας του “βαθέως” κράτους των ΗΠΑ και των ΜΜΕ της Πατρίδος μας, που ως γνωστόν Θεό τους έχουν το χρήμα και οι/τα οποίοι/α ανακήρυξαν Πρόεδρο τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν, πριν από την επίσημη ανακήρυξή του σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα!

Και τα οποία σήμερα ΜΜΕ, τηρούν μια περίεργη “σιγή ασυρμάτου” για όσα συμβαίνουν στην Αμερική από τις 3 Νοεμβρίου και εντεύθεν!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf-%ce%b7-6-%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-2021-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b7%cf%80%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr