Home Greek News Οι Δημοκρατικοί της Γεωργίας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα στοιχεία για νοθεία στις εκλογές ΗΠΑ. Εκατοντάδες κουτιά πλαστών ψηφοδελτίων μπήκαν στον καταστροφέα εγγράφων!!!

Οι Δημοκρατικοί της Γεωργίας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα στοιχεία για νοθεία στις εκλογές ΗΠΑ. Εκατοντάδες κουτιά πλαστών ψηφοδελτίων μπήκαν στον καταστροφέα εγγράφων!!!

by _
0 comment 239 views

Οι Δημοκρατικοί της Γεωργίας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τα στοιχεία για νοθεία στις εκλογές ΗΠΑ. Εκατοντάδες κουτιά πλαστών ψηφοδελτίων μπήκαν στον…καταστροφέα εγγράφων!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Iaν. 2021, 14:37, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο εφευρέτης Jovan Pulitzer (Γιοβάν Πούλιτζερ) έδωσε εκρηκτική μαρτυρία στην υποεπιτροπή δικαστικών επιτροπών της Γερουσίας της Γερουσίας για τις εκλογές την Τετάρτη.

Στο πιο τελευταίο άρθρο μας για τον κο Pulitzer με τίτλο Αποκάλυψη-ΜΠΟΥΜ!!!: Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!!,  σας γράψαμε ότι είναι πλέον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ 100 τοις 100 από κορυφαίους εμπειρωγνώμονες ότι οι μηχανές ψηφοφορίας της DOMINION VOTING SERVICES, που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, ΉΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ( = ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ) ΤΗΝ ΩΡΑΝ ΠΟΥ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! Ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί είναι ΚΛΕΦΤΑΙ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΙ…ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Ο Γιοβάν Πούλιτζερ «κατέρριψε» την διεφθαρμένη εκλογική διαδικασία και τα αποτελέσματα της Γεωργίας το 2020 κατά την ακρόαση της Τετάρτης. Ο Πούλιτζερ εξήγησε πώς μπορεί να δει τα ψηφοδέλτια της Γεωργίας και να προσδιορίσει σχεδόν αμέσως εάν ένα ψηφοδέλτιο είναι δόλιο ή όχι. Ο Πούλιτζερ σημειώνει ότι μπορεί να εξετάσει 500.000 ψήφους μέσα σε μερικές ώρες.

Ο Πούλιτζερ «χάκαρε», παραβίασε έπειτα μια μηχανή ψήφοφορίας της εταιρείας Dominion σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

BREAKING: Jovan Pulitzer Reveals Live, Real-Time Hacking of Dominion Voting Systems at Fulton County Polling Station (VIDEO)

Στη συνέχεια, μετά την ακρόαση, η υποεπιτροπή ψήφισε ομόφωνα μια πρόταση ελέγχου των ψηφοδελτίων των απόντων πολιτών (των ψηφοδελτίων κατ’ εξουσιοδότησιν) της κομητείας Fulton της Γεωργίας με τη διαδικασία που ο Pulitzer σκιαγράφησε κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Πέμπτης με τη δημοσιογράφο Μόνικα Μάθιους (Monica Matthews), οι δύο συζήτησαν τη διαδικασία έκθεσης της απάτης με τα ψηφοδέλτια μέσω της τεχνολογίας, καθώς και πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους που κάθε Αμερικανός πρέπει να απαιτήσει την ακεραιότητα αυτών των εκλογών. Ο Πούλιτζερ επιβεβαίωσε επίσης ότι η Κίνα είναι στην πραγματικότητα συνδεδεμένη διαδικτυακά με ένα εκλογικό κέντρο της Γεωργίας…ΣΗΜΕΡΑ.

Στην συνέχεια ο Γιόβαν Πούλιτζερ έριξε την εκής βόμβα!…

Ο Πούλιτζερ είπε στη Μόνικα Μάθιους ότι μόλις του είχε ανατεθεί ο έλεγχος των ψηφοδελτίων της κομητείας Fulton County, έφθασαν αμέσω στην εγκατάσταση κάτι ύπουλο φορτηγά και τα ψηφοδέλτια τα φόρτωναν στα φορτηγά και τα περνούσαν μετά από μεγάλο…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!!!

Πού είναι το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης;
Έχουμε ακόμη όργανα επιβολής του νόμου σε αυτήν τη χώρα;
Ή είναι ο μόνος σκοπός τους πλέον είναι να παρενοχλούν τους συντηρητικούς;

Πάμε τώρα στο επόμενο σκέλος της αποκάλυψής μας για το ίδιο θέμα!…

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της μετάλης εταιρείας Overstock, Patrick Byrne (Πάτρικ Μπίρν), έριξε μια βόμβα στο Twitter την Πρωτοχρονιά.

Στο άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-βόμβα μεγάλης πηγής του FBI: Η Χίλαρι Κλίντον πήρε μίζα 20 εκατ. δολλάρια από την…ΤΟΥΡΚΙΑ, σας περιγράψαμε ποιος είναι ο κος Patrick Byrne. Eίναι ένας Αμερικανός επιχειρηματίας που ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Overstock.com. Το 1999, η Byrne ξεκίνησε την Overstock, αφού ηγήθηκε δύο μικρότερων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης μιας εταιρείας που ανήκει στο Berkshire Hathaway του Warren Buffett.

Είναι ένας ειδικός του τομέως της Πληροφορικής και εξειδικεύεται στην έρευνα απατών που γίνονται στον κυβερνοχώρο και έχει ήδη μιλήσει πολλές φορές ως ειδικός στα ΜΜΕ για την μεγάλη κλοπή που έγινε στις κάλπες εδώ στην Αμερική την ημέρα των Εκλογών της 3ης Νοεμ. 2020.

Σύμφωνα με τον Πάτρικ, έμαθε την Πρωτοχρονιά ότι κάτι πολύ σημαντικό από έναν πιστοποιημένο, διαπιστευμένο ιατροδικαστή για ορισμένα ψηφοδέλτια σε ορισμένες κομητείες σε μια συγκεκριμένη πολιτεία. Ο Byrne λέει ότι πρόκειται να ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ κάθε πολιτικό που έχει συμμετάσχει σε αυτό το δόλιο σχέδιο, ξεκινώντας με έναν συγκεκριμένο κυβερνήτη κάποιας πολιτείας και τον υπουργό Εξωτερικών του!!!

Αργότερα σήμερα ο Πάτρικ κυκλοφόρησε φωτογραφίες από την Fulton County Warehouse (τις Αποθήκες της Κομητείας Φούλτον) όπου αποθηκεύονταν τα ψηφοδέλτια προς έλεγχον.

Ωστόσο, αυτά τα ψηφοδέλτια φέρεται να…παραβιάστηκαν όπως αναφέραμε νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον Patrick Byrnes, τα ψηφοδέλτια της πολιτείας Fulton County Georgia, που είχαν καταγραφεί στις εκλογές του 2020, εντοπίστηκαν προτού τα παραλάβει μια διεφθαρμένη συμμορία αξιωματούχων της Γεωργίας και τα περάσουν στον…καταστροφέα εγγράφων!!!

Σύμφωνα με τον Byrnes λήφθηκαν επίσης δείγματα.
Η εκλογική συμμορία της Γεωργίας πρέπει να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά εδώ και τώρα!!!

Στα τουίτ του για αυτό το θέμα, ο κος Byrnes τουίταρε τα εξής:

Μετάφραση του τουίτ – «ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΑ: ΠΛΑΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ FULTON ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. Μέτ από ενημέρωση, ο συνεργάτης μας μπήκε στην αποθήκη Fulton County (της Ατλάντα) και τράβηξε αυτήν τη σειρά φωτογραφιών: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ (σημειώστε την ποσότητα):»

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες!!!….

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έχουμε και…ΒΙΝΤΕΟ!…

Τα ενοικιαζόμενα φορτηγά της Rented Enterprise τραβήχτηκαν να φτάνουν μέχρι την αποθήκη και στα οποία άρχισαν να φορτώνουν τα ψηφοδέλτια.

Αυτό το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Byrnes λέει ότι έχει περισσότερα βίντεο από αυτήν την εβδομάδα όπου περισσότερα ψηφοδέλτια αποστέλλονται από μια αποθήκη.

Η περιγραφή στο βίντεο λέει: Ένοπλη διακίνηση ψηφοδελτίων από εκλογικό κέντρο προετοιμασίας έως το γραφείο του Σερίφη Τεντ Τζάκσον (Armed Trafficking of Ballots from election Prep Center to Sheriff Ted Jackson’s Office).

Οι ερευνητές δημοσιογράφοι ΑΝΑΡΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ της εν λόγω περιοχής !!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

__________

Πηγή πληροφοριών Α᾽>> https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-big-jovan-pulitzer-says-georgia-destroying-fulton-county-evidence-supposed-scanning-video/

Πηγή πληροφοριών Β᾽>> https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/huge-breaking-news-video-released-vans-removing-fake-ballots-ga-warehouse-sheriff-jacksons-office-got-map/


#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι, Ρούντι Τζουλιάνι, Jenna Ellis
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software, Jenna Ellis

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr