Home ΔΙΕΘΝΗ  MEGA-ΣΟΚ: Ετοιμάζουν σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Τράμπ σε συνεργασία με το…ΙΡΑΝ οι Δημοκρατικοί, ο Ομπάμα κι ο Μπάιντεν!!!

 MEGA-ΣΟΚ: Ετοιμάζουν σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Τράμπ σε συνεργασία με το…ΙΡΑΝ οι Δημοκρατικοί, ο Ομπάμα κι ο Μπάιντεν!!!

by _
0 comment 349 views

Photo by Richard Graulich

 MEGA-ΣΟΚ: Ετοιμάζουν σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Τράμπ σε συνεργασία με το…ΙΡΑΝ οι Δημοκρατικοί, ο Ομπάμα κι ο Μπάιντεν!!!

Αποκάλυψη-σοκ του Άλεξ Τζόουνς: Τον Τράμπ τον δραπέτευσαν από το κλάμπ του στη Φλόριδα λόγω σχεδίου ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Ιράν εναντίον του!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Ιαν. 2021, 18:31, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον μεγάλο δημοσιογράφο του σάιτ Infowars.com Alex Jones (Άλεξ Τζόουνς), οι Δημοκρατικοί σχεδιάζουν σχέδιο δολοφονίας κατά του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ σε συνεργασία με το…ΙΡΑΝ!!!

Οι Ιρανοί είναι ακόμη εξοργισμένοι -για ευνόητους λόγους– λόγω της δολοφονίας του πρώην στρατηγού του Ιράν Κασέμ Σουλεϊμανί κατόπιν εντολής του Τράμπ (για χάρη του…ΙΣΡΑΗΛ), ο οποίος ήταν ΔΙΚΑΙΟΣ άνθρωπος, μεγάλος εχθρός του ISIS (που υποστηρίζεται από την Τουρκία και το Ισραήλ με την ανοχή του ΤΡΑΜΠ!) καθώς και μεγάλος και…ΦΙΛΕΛΛΗΝ και…ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Διαβάστε και το άρθρο με τίτλο ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!! για να καταλάβετε.

Ο Τράμπ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να δολοφονήσει τον Σουλεϊμανί. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ΛΑΘΗ της θητείας του ως προέδρου των ΗΠΑ• το δε μεγαλύτερο ΛΑΘΟΣ ήταν να δώσει, μονομερώς, τα Ιεροσόλυμα στους…ΜΟΓΓΟΛΟ-ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ (που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ φυλετική σχέση με τους βιβλικούς Ισραηλίτες) ως την ΔΗΘΕΝ πρωτεύουσα τους! Μιλάμε για τους ίδιους Εβραίους που ζητούσαν επίμονα από τον Τράμπ να…ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ, και έτσι και έγινε!

Η δολοφονική επίθεσις κατά του Σουλεϊμανί έγινε σε συνεργασία με το…ΙΣΡΑΗΛ και εμείς από τα Ελληνικά νέα τώρα είχαμε γράψει τότε πολλά αποκαλυπτικά για αυτό θέμα με αποκλειστικές φωτογραφίες του μακελειού από τη δολοφονία του Σουλεϊμανί που είχε βγάλει κανένα άλλο σάιτ εκεί έξω, διότι αυτές τις είχαμε εξασφαλίσει απευθείας από τις πηγές μας από τον αμερικανικό στρατό.

Διαβάστε λοιπόν αυτά που είχαμε βγάλει τώρα στα παρακάτω λινκ….

Πομπέο: Θα κάνουμε στον Πούτιν αυτό που κάναμε και στο Σουλεϊμανί αν μας προκαλέσει κι αυτός

Ο Γιάννης Κουντούρης μιλά στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για τον ΦΟΝΟ Σουλεϊμανί από τον Τράμπ & το παρασκήνιο!

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»: Πίσω από την εκτέλεση Σουλεϊμάνι ο…ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!

ΒΟΜΒΑ: Ο Τράμπ έστησε ΕΝΕΔΡΑ στο Σουλεϊμανί καθώς ήταν σε…ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ αποστολή στο Ιράκ!

ΒΟΜΒΑ: Αποκλειστική φωτογραφία που δείχνει τον Σουλεϊμανί να κάνει παρέα με τους Αμερικανούς στρατιώτες όταν πολεμούσαν ΜΑΖΙ τον ISIS…!!!

Και τώρα…και απ’ ό,τι φαίνεται…αυτό το μέγαλο λάθος έρχεται τώρα να…ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, διότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Infowars.com, οι Δημοκρατικοί, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των Ιρανών, αφήνουν τώρα τις ειδικές δυνάμεις του Ιράν να δρούν υπούλως ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στη Φλόριδα όπου ο Τράμπ έχει τη μεγάλη λέσχη Μάρο-Λάγκο, ώστε να είναι σε θέση να…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

Photo by Andres Leiva
Photo by Richard Graulich
Photo by Richard Graulich / ΠΡΟΣΕΞΤΕ  το…menorah στο γραφείο του Τράμπ στο  Mar-a-Lago Club που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι για να γιορτάσουν το Hanukkah, μια εορτή του «περιούσιου» λαού όπου θυμούνται τις μαζικές…ΣΦΑΓΕΣ που έκαναν πριν 2000 + χρόνια ενατίον των…ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Σύμφωνα με τον Τζόουνς, μίλησε απευθείας με υψηλόβαθμους αξιωματούχους επιβολής του νόμου, σε ομοσπονδιακό επίπεδο, ότι υπήρχε μια πολύ σοβαρή, αξιόπιστη απειλή από την κυβέρνηση του Ιράν και τις δυνάμεις Quds της, που ήταν υπό το Σόλεμαν, κατά της ζωής του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Alex Jones επικοινώνησε επίσης με τον παλιό φίλο και σύμβουλο του Τραμπ Ρότζερ Στόουν (Roger Stone) πάνω στο ίδιο θέμα και ο Στόουν του επιβεβαίωσε όλα αυτά μια και συνέτρωγε με τον Τράμπ στο Μάρο-λάγκο την ημέρα που απεφασισε ο Τράμπ να φύγει άρον-άρον από τη Φλόριδα για την Ουάσινγκτον.  

Το δε πράσινο φως για όλα αυτά δόθηκε πρώτα από τον…ΟΜΠΑΜΑ, τον..ΜΠΑΪΝΤΕΝ και άλλους εχθρούς του Τράμπ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ…ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

Photo by Richard Graulich

Σύμφωνα με αναφορές, ο Τράμπ έχει ετοιμάσει μια πάρα πολύ δυνατή ομιλία για τις 06 Ιαν. ενώπιον του Αμερικανικού λαού , όπου θα παρουσιάσει πάρα πολλά ατράνταχτα στοιχεία για το πως ακριβώς έκλεψαν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές οι Δημοκρατικοί σε συνεργασία με μερικές ύπουλες εταιρείες μηχανών ψηφοφορίας.

Αναφέρεται ότι η ομιλία του θα είναι τόσο δυνατή που θα αναγκάσει τους Ρεπουμπλικάνους να συμπαραταχθούν πλήρως μαζί του σε αυτό καθώς και μια πλειοψηφία μελών τόσο της Γερουσίας όσο και της Βουλής των Αντιπροσώπων ώστε να…ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ…ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!!

Εξ ού και το δολοφονικό σχέδιο των Δημοκρατικών, Ομπάμα, Μπάιντεν και του…ΙΡΑΝ για να φύγει από τη μέση ο Τράμπ ώστε να μην είναι σε θέση να αναλάβει και πάλι Πρόεδρος των ΗΠΑ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

-με πληροφορίες από το >> https://www.infowars.com/posts/exclusive-potential-iranian-assassin-plot-triggered-trumps-departure-of-mar-a-lago/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr